Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Donald Trump a adus armata la Casa Alba. Pentagonul respinge decizia

Antena3 Antena3,
Donald Trump a adus armata la Casa Alba. Pentagonul respinge decizia

Donald Trump le-a declarat razboi protestatarilor si a mobilizat armata la Casa Alba. Mai multi oficiali ai Pentagonului se opun acestei decizii. continuă pe Antena3

Donald Trump a fost dus intr-un buncar din Casa Alba in timpul protestelor de vineri noapte

Presedintele Donald Trump a fost dus intr-un buncar din Casa Alba, pentru a fi pus la adapost, vineri seara, cand protestatarii din jurul Casei Albe incepusera sa devina violenti, potrivitNew York Times. Informatia a fost confirmata si pentruCNNsi de un oficial al Casei Albe, precum si de o sursa din randul fortelor de ordine.

Presedintele Donald Trump a fost dus intr-un buncar de la Casa Alba, in timpul protestelor fata de Geoge Floyd

A fost alerta de gradul zerola Casa Alba. Presedintele American DonaldTrumpa fost dus, vineri seara, in secret, intr-unbuncarsubteran din Casa Alba, iar in peste 40 de orase s-au.

Nivelul de alerta de la Casa Alba, ridicat la rosu. Donald Trump si familia sa au fost dusi in buncar

Presedintele american Donald Trump a fost dus intr-un buncar in noaptea de vineri spre sambata pentru ca Serviciul de Protectie s-a temut pentru siguranta lui.

VIDEO SUA: Stare de asediu la Washington dupa noi manifestatii langa Casa Alba. Presedintele Trump le-a cerut guvernatorilor sa fie mai duri cu protestatarii: O sa aratati ca niste idioti

In capitala Statelor Unite, Washington, a fost decretata duminica stare de asediu dupa noi manifestatii in apropiere de Casa Alba, in contextul in care revoltele generate de moartea lui George Floyd s-au extins in mai multe state americane. Starea de asediu, care presupune interdictia de circulatie intre orele 23. 00 si ora 06. 00, a fost decretata in aproape 40 de orase, insa protestatarii au ignorat in mare parte restricti, ceea ce a dus la noi tensiuni. Din cauza protestelor masive, presedintele Trump a fost mutat intr-un bunker subteran vineri seara, unde a fost tinut, potrivit CNN, aproximativ o ora inainte de a se intoarce la resedinta sa. 50: Un parlamentar american pregateste un proiect care vizeaza eliminarea imunitatii politistilor22. 45: O autopsie independenta releva ca moartea lui George Floyd s-a produs prin asfixiere22. 00: Trudeau, in contextul protestelor din Canada si SUA fata de rasismul politistilor: Va aud furia20. 45: Donald Trump le-a cerut guvernatorilor sa fie mai duri cu protestatarii .

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Donald Trump, discutie telefonica cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a sunat pe liderul Rusiei, Vladimir Putin. Anuntul legat de discutia dintre cei doi a fost facut de Kremlin, Casa Alba nepomenind de nimic pana acum.

VIDEO Desfasurare de forte in SUA: Imagini neobisnuite cu vehicule militare in apropiere de Casa Alba

Vehicule militare au fost surpinse in apropiere de Casa Alba, relateaza CNN. Desfasurarea de forte militare, o scena parca desprinsa din filmele americane, are loc in contextul in care presedintele american Donald Trump a cerut fermitate guvernatorilor si a amenintat ca va dispune interventia armatei pentru a pune capat revoltelor care au izbucnit dupa moartea lui George Floyd.

Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

In timp ce oameii s-au pregatit pentru o alta noapte de proteste violente provocate de uciderea de catre politie a lui George Floyd, presedintele Donald Trump a amenintat ca va disloca armata in cazul in care.

FOTO VIDEO Proteste violente in SUA. Armata a sosit sa apere Casa Alba

Vehicule militare de peste 10 metri, pline cu soldati, au fost surpinse in apropiere de Casa Alba, relateaza CNN. Acestea au fost vazute pe Pennsylvania Avenue. Generalul Mark Milley, seful Statul Major Interarme american, a fost vazut plimbandu-se pe strazi luni seara la Washington pentru a observa situatia, in timp ce o noapte de noi proteste violente cuprindeau orasul.

JOE BIDEN: Trump foloseste armata impotriva americanilor

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie, Joe Biden, l-a acuzat luni pe presedintele republican Donald Trump ca foloseste armata impotriva americanilor si gaze lacrimogene impotriva manifestantilor pasnici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )