Libnet.ro
UNICEF

21:15

Donald Trump anunta ca va nominaliza un judecator pentru Curtea Suprema pana la sfarsitul saptamanii

B1 B1,
Donald Trump anunta ca va nominaliza un judecator pentru Curtea Suprema pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele Donald Trump a declarat luni ca isi va dezvalui optiunea pentru inlocuirea judecatorului Curtii Supreme, Ruth Bader Ginsburg, pana la sfarsitul saptamanii. Donald Trump, anunt. continuă pe B1

SUA: Trump anunta ca va nominaliza un judecator pentru Curtea Suprema pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca isi va prezenta nominalizarea pentru Curtea Suprema a Statelor Unite pana la sfarsitul saptamanii, transmit AFP si CNN.

Donald Trump intervine in disputa privind Curtea Suprema si anunta ca va numi rapid un nou judecator

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca intentioneaza sa numeasca rapid un nou judecator la Curtea Suprema de Justitie a SUA, dupa decesul judecatoarei Ruth Bader Ginsburg, desi Joe Biden a cerut amanarea deciziei pana dupa scrutinul prezidential din noiembrie.

O judecatoare conservatoare de origine cubaneza, sustinuta de aliati ai lui Trump pe lista scurta pentru Curtea Suprema a SUA

Barbara Lagoa, o judecatoare federala americana de origine cubaneza de la Curtea de Apel al celui de-al 11-lea Circuit pentru statele Alabama, Florida si Giorgia) este sustinuta de asociati ai presedintelui american Donald Trump si ai fostului guvernator al statului Florida Jeb Bush pentru functia de judecator al Curtii Supreme dupa moartea liberalei Ruth Bader Ginsburg, relateaza Washington Post.

Donald Trump considera ca trebuie sa numeasca fara intarziere un judecator la Curtea Suprema in locul lui Ginsburg

Donald Trump considera ca trebuie sa numeasca fara intarziere un judecator la Curtea Suprema in locul lui Ruth Bader Ginsburg, care a murit vineri, la varsta de 87 de ani. De cealalta parte, candidatul democrat la alegerile prezidentiale, Joe Biden, este de parere ca acest lucru trebuie facut dupa rezultatul votului, in noiembrie.

Biden il acuza pe Trump de abuz de putere si-i someaza pe republicani sa amane numirea unui nou judecator la Curtea Suprema

Joe Biden, candidatul democratilor pentru functia de presedinte, i-a implorat pe, duminica, pe senatorii republicani sa-l ignore pe Donald Trump si sa refuze numirea unui nou judecator la Curtea Suprema inainte de alegerile din noiembrie.

Nominalizarea unui judecator la Curtea Suprema, un nou front in lupta dintre Donald Trump si Joe Biden. Miza pusa in joc este uriasa

Cu mai putin de doua luni ramase pana la alegerile prezidentiale din SUA, decesul judecatoarei Ruth Bader Ginsburg a deschis un nou front de lupta politica intre republicani si democrati: numirea unui.

SUA: incepe lupta pentru inlocuirea lui Ginsburg la Curtea Suprema. Biden cere ca succesorul sa fie numit de viitorul presedinte

Presedintele republican american Donald Trump, care candideaza pentru un nou mandat, a salutat viata exceptionala a judecatoarei Ruth Bader Ginsburg de la Curtea Suprema, dupa ce a aflat la sfarsitul unei deplasari electorale in Minnesota de decesul sau, vineri, la varsta de 87 de ani, in timp ce candidatul democrat Joe Biden a spus ca succesorul trebuie desemnat de viitorul lider de la Casa Alba, ales la scrutinul de la 3 noiembrie, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Viata incepe odata cu conceperea.O judecatoare acuzata ca amesteca credinta cu Dreptul, favorita la Curtea Suprema in locul lui Ginsburg

Judecatoarea Amy Coney Barrett, prezentata ca una dintre variente pentru a o inlocui pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite, este foarte apreciata de conservatori datorita valorilor sale religioase traditionale care, potrivit criticilor sai, ii orienteaza interpretarea legii, relateaza AFP. Ea a spus, intr-un articol din 2013 din revista Notre Dame, ca viata incepe odata cu conceperea, potrivit BBC.

Donatii record pentru candidatii democrati, in urma mortii judecatoarei de la Curtea Suprema Ruth Bader Ginsburg

Donatiile pentru candidatii democrati si cauzele progresiste au atins un nivel record de peste 90 de milioane de dolari in numai 24 de ore, dupa moartea judecatoarei Ruth Bader Ginsburg, de la Curtea Suprema de Justitie.

Joe Biden l-a intrecut pe Donald Trump in privinta investitiei in campania electorala

Suma investita in campania lui Joe Biden a depasit in august valoarea campaniei lui Donald Trump. Biden a primit de la Bloomberg 100 de milioane de dolari pentru campanie. Campania lui Trump a cheltuit din 2019 circa 800 de milioane de dolari. Banii investiti in campania electorala a lui Joe Biden, 466 de milioane de dolari, au depasit la finalul lunii august valoarea campaniei electorale a lui Donald Trump, de 325 milioane de dolari, conform Wall Street Journal.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )