Libnet.ro
UNICEF

07:00

Donald Trump anunta ca va participa duminica la o videoconferinta a donatorilor pentru Liban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump anunta ca va participa duminica la o videoconferinta a donatorilor pentru Liban

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca va participa duminica la o videoconferinta internationala a donatorilor in sprijinul Libanului, devastat de explozia de proportii de marti de la Beirut. continuă pe Ziarul Bursa

Trump anunta reimpunerea taxelor vamale la aluminiu din Canada

Donald Trump a anuntat joi ca va reimpune taxele vamale de 10% la aluminiu din Canada incepand cu 16 august, apreciind ca statul canadian profita de Statele Unite, conform news. ro.

Trump anunta reimpunerea taxelor vamale la aluminiu din Canada

Donald Trump a anuntat joi ca va reimpune taxele vamale de 10% la aluminiu din Canada incepand cu 16 august, apreciind ca statul canadian profita de Statele Unite, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Un profesor de istorie care a prezis corect rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA inca din 1984 spune ca Donald Trump va pierde in acest an

Allan Lichtman, un profesor de istorie care a prezis corect rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA incepand din 1984, spune ca Donald Trump va pierde in acest an sefia pentru Casa Alba, relateaza CNN.

Donald Trump, campanie mascata din Romania. Facebook a luat decizia radicala inainte de alegerile din SUA

Facebook a eliminat o intreaga retea de conturi care ii faceau campanie mascata presedintelui Donald Trump, de pe teritoriul Romaniei. Ce erau publicate pe conturile cu procina aflati in randurile urmatoare. Conturi pro-Trump, eliminate de Facebook Compania Facebook a anuntat joi ca a decis sa elimine mai multe conturi in luna iulie, intrucat acestea promovau, .

Retea de conturi pro-Donald Trump administrate din Romania, eliminate de Facebook

Facebook a anuntat joi ca a eliminat recent o mica retea de conturi administrate din Romania care sprijineau campania pentru realegerea lui Donald Trump cu relatari referitoare la sustinerea sa de catre conservatori, afro-americani, crestini si urmaritori ai retelei Qanon, care promoveaza teorii ale conspiratiei, transmite Reuters.

Facebook si Twitter au inchis conturile presedintelui Donald Trump

Facebook si Twitter l-au cenzurat pe Donald Trump pentru postari in care presedintele a afirmat ca copiii sunt aproape imuni la coronavirus, scrie Bbc.

Facebook si Twitter au eliminat cele mai recente postari ale presedintelui Donald Trump

Facebook si Twitter l-au cenzurat pe Donald Trump pentru postari in care presedintele a afirmat ca copiii sunt aproape imuni la coronavirus, scrie Bbc.

Facebook a eliminat postarea lui Donald Trump in care afirma ca copii sunt aproape imuni la covid

Facebook a eliminat miercuri de pe pagina presedintelui american Donald Trump un videoclip in care acesta explica pentru Fox News ca este putin probabila contaminarea copiilor cu noul coronavirus deoarece ei sunt imuni aproape complet, prin varsta lor, la COVID-19, scrie Agerpres.

Donald Trump, acuzat de Facebook si Twitter de dezinformari despre coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA, n. r. ), Donald Trump, a fost cenzurat de retelele de socializare Facebook si Twitter, fiind acuzat de dezinformari despre coronavirus. Donald Trump,.

Muzicianul Neil Young a dat in judecata echipa de campanie a lui Donald Trump

Muzicianul canadian Neil Young a dat in judecata echipa de campanie a lui Donald Trump pentru ca i-a folosit muzica, fara permisiune, la mitingurile sustinute de presedinte in incercarea de a obtine un al doilea mandat la Casa Alba, relateaza BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )