Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Trump anunta ca a primit o scrisoare formidabila din partea liderului nord-coreean Kim Jong Un

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump anunta ca a primit o scrisoare formidabila din partea liderului nord-coreean Kim Jong Un

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca a primit o scrisoare formidabila din partea liderului nord-coreean Kim Jong Un, cu care se va intalni probabil din nou, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump, nerabdator sa se ntlneasca din nou cu Kim Jong Un

Donald Trump se declara nerabdator sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, care cu o zi inainte afirma ca este gata sa se vada cu presedintele american in orice moment.

Trump anunta progrese mari in negocierile comerciale cu China

Presedintele american Donald Trump a scris pe Twitter ca a avut o discutie telefonica lunga si foarte buna cu presedintele chinez Xi Jinping si ca posibilul acord comercial intre Statele Unite si China progreseaza, transmite Reuters.

Donald Trump provoaca la inceput de an mass-media

Presedintele american, Donald Trump, a inceput anul 2019 cu un mesaj provocator pe Twitter la adresa detractorilor sai, acuzati ca sufera de sindromul de tulburare Trump, relateaza AFP. La multi ani tuturor, inclusiv celor plini de ura si mass-media Fake News, a scris liderul de la Casa Alba intr-un mesaj integral cu majuscule.

SUA: Donald Trump i ndeamna pe detractorii sai sa se calmeze n 2019

Fidel stilului sau, presedintele american, Donald Trump, a inceput anul 2019 cu un mesaj provocator pe Twitter la adresa detractorilor sai, acuzati ca sufera de sindromul de tulburare Trump, relateaza AFP.

Donald Trump insista ca vrea un zid solid la frontiera americano-mexicana

Presedintele Donald Trump insista ca vrea un zid solid la frontiera americano-mexicana, el reiterand luni o solicitare care se afla in centrul blocajului administratiilor federale de zece zile, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump da vina pe democrati pentru moartea copiilor imigranti aflati n custodia autoritatilor

Presedintele american Donald Trump a imputat democratilor, sambata, stricta responsabilitate a mortii copiilor imigranti aflati in custodia autoritatilor SUA, dupa decesul a doi minori din Guatemala si in plina disputa politica legata de blocajul administratiei federale shutdown), scrie AFP.

CUTREMUR politic la CASA ALBA! A anuntat ca DEMISIONEAZA! E lovitura momentului pentru DONALD TRUMP

Purtatoarea de cuvant a Pentagonului, Dana White, si-a anuntat plecarea din functie, in ultima zi in post a fostului secretar al apararii, Jim Mattis. Multumesc pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o.

Senator: Trump ncetineste procesul de retragere a trupelor din Siria

Presedintele american Donald Trump a cerut ca retragerea trupelor SUA din Siria sa fie incetinita, potrivit senatorului Lindsey Graham. ,,Cred ca suntem intr-o situatie de pauza, a spus republicanul din Carolina de Sud, dupa ce a luat pranzul cu presedintele, transmite Associated Press.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )