Libnet.ro
UNICEF

22:47

Donald Trump are doar CUVINTE de LAUDA la adresa lui Kim Jong-Un dupa intalnirea istorica. Anuntul MAJOR facut de presedintele american privind DEZARMAREA NUCLEARA

B1 B1,
Donald Trump are doar CUVINTE de LAUDA la adresa lui Kim Jong-Un dupa intalnirea istorica. Anuntul MAJOR facut de presedintele american privind DEZARMAREA NUCLEARA

Presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderului de la Phenian, Kim Jong-Un, dupa intalnirea istorica de marti, de la Singapore. Mai mult, presedintele SUA a declarat,. continuă pe B1

Ce au MANCAT Donald Trump si Kim Jong-un de s-au inteles asa bine! MENIUL incredibil de la dineul celor doi lideri: Kerabu de mango verde cu dressing de miere si caracatita proaspata, castraveti umpluti coreeni... (VIDEO)

Dupa ce au participat la o intalnire fata in fata timp de aproximativ 40 de minute doar in prezenta interpretilor, Donald Trump si Kim Jong-Un s-au indreptat catre zona restaurantului. Iar masa a.

A mai ramas o singura zi pana la intalnirea istorica dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Mai sunt doar cateva ore pana cand intalnirea dintre presedintele american, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, va fi posibila. Mult asteptatul summit va avea loc marti, la Singapore, la 4.

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

Ce a insemnat intalnirea secolului intre Donald Trump si Kim Jong-un

Donald Trump, presedintele Americii, si Kim Jong-un, dictatorul din Coreea de Nord, s-au intalnit. E un moment istoric pe care trebuie sa-l intelegem intr-un context mai mare. Trump si Jong-un au dat mana pentru prima oara intr-o intalnire istorica dintre un presedinte american si un lider de la Phenian. Cei doi s-au intalnit la Hotelul [].

DONALD TRUMP se dezlantuie si ameninta aliatii din NATO: Vine schimbarea!

Presedintele american Donald Trump a acuzat luni partenerii occidentali ai Statelor Unite de practici comerciale incorecte in urma esecului summitului G7 din Canada. Comertul corect trebuie numit acum comert.

Iranul, reactie HALUCINANTA fata de summitul secolului: Ce va face Donald Trump la revenirea in SUA

Iranul i-a transmis liderului nord-coreean Kim Jong-Un ca Donald Trump nu este o persoana de incredere , considerand ca ar putea sa anuleze acordul privind dezarmarea nucleara imediat dupa revenirea in.

S-a intalnit SADICUL cu NARCISISTUL: Profilurile PSIHOLOGICE ale lui Donald Trump si Kim Jong-un, realizate la Universitatea din Iasi

In contextul intalnirii istorice intre presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, Silviu Petcu Grecu, specialist in psihologie politica al Universitatii.

Declaratia comuna semnata de Donald Trump si Kim Jong-un

Statele Unite si RPDC se angajeaza sa stabileasca noi relatii SUA-RPDC in acord cu dorinta popoarelor celor doua tari de pace si prosperitate. *Statele Unite si RPDC isi vor uni eforturile pentru a construi un regim durabil si stabil de pace in Peninsula Coreeana. * RPDC se angajeaza sa actioneze pentru denuclearizarea totala a Peninsulei Coreene. Presedintele SUA, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, au semnat, la sfarsitul summitului de astazi din Singapore, o declaratie comuna, un document caracterizat de liderul Casei Albe ca fiind destul de cuprinzator.

Liviu Dragnea, dupa discursul presedintelui SUA: il felicit pe Donald Trump pentru efortul pe care il face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea l-a felicitat pe presedintele SUA, Donald Trump, pentru intalnirea cu liderul nord-coreean si lucrurile pe care le-au stabilit, spunand ca este un pas foarte important pentru construirea unei.

Dragnea:l felicit sincer pe Donald Trump pentru efortul pe care l face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj de felicitare pentru Donald Trump dupa summitul din SIngapore, liderul PSD spunand ca, desi evenimentele se desfasoara la mii de kilometri de Romania, ele au o semnificatie uriasa pentru intrega planeta, deci implicit si pentru tara noastra.

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2436 seconds )