Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump are inregistrarea mortii lui Jamal Khashoggi. Nu vreau sa o ascult

Antena3 Antena3,
Donald Trump are inregistrarea mortii lui Jamal Khashoggi. Nu vreau sa o ascult

Presedintele american Donald Trump a declarat ca dispune de inregistrarea uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, insa nu vrea sa o asculte deoarece continutul sau. continuă pe Antena3

SUA, sanctiuni impotriva a 17 oficiali sauditi in cazul mortii jurnalistului Jamal Khashoggi

SUA au anuntat sanctiuni impotriva a 17 oficialii sauditi in legatura cu moartea jurnalistului Jamal Khashoggi, in timp ce Casa Alba incearca sa atenueze revolta internationala asupra uciderii sale,.

Arabia Saudita prezinta propria varianta a mortii lui Jamal Khashoggi. Cinci persoane au marturisit

Biroul procurorului general din Arabia Saudita a publicat joi, prin intermediul agentiei oficiale SPA, ceea ce prezinta ca fiind derularea faptelor si concluziile anchetei saudite privind moartea jurnalistului Jamal.

CIA: Asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi ar fi fost ordonata de printul mostenitor al Arabiei Saudite

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, ar fi ordonat asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi. Aceasta este concluzia la care a ajuns CIA, informeaza cotidianul american Washington.

UPDATE CIA: Printul mostenitor al Arabiei Saudite a ordonat asasinarea ziaristului Jamal Khashoggi

CIA a concluzionat ca printul mostenitor al Arabiei Saudite Mohammed bin Salman a ordonat asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi in Istanbul luna trecuta, contrazicand afirmatiile guvernului saudit potrivit carora printul nu a fost implicat in aceasta crima, relateaza The Washington Post, citat de Mediafax,.

Donald Trump raspunde intrebarilor referitoare la amestecul Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri ca a terminat de raspuns in scris la intrebarile procurorului special Robert Mueller, care ancheteaza amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )