Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump are numarul de telefon al lui Kim Jong-Un si l va suna duminica

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump are numarul de telefon al lui Kim Jong-Un si l va suna duminica

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri ca a facut schimb de numere de telefon cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, precizand ca urmeaza sa discute duminica, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Donald Trump are doar CUVINTE de LAUDA la adresa lui Kim Jong-Un dupa intalnirea istorica. Anuntul MAJOR facut de presedintele american privind DEZARMAREA NUCLEARA

Presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderului de la Phenian, Kim Jong-Un, dupa intalnirea istorica de marti, de la Singapore. Mai mult, presedintele SUA a declarat,.

Donald Trump, dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un: Foarte pozitiv. O relatie excelenta

Intalnirea istoricadintre Kim Jong Un si presedintele Americii este in desfasurare la aceastaora. Dupa o strangere de mana istorica, Donald Trump si Kim Jong Un au avut o discutie.

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

Donald Trump si Kim Jong-un si-au acceptat invitatiile de a vizita SUA, respectiv Coreea de Nord

Presedintele american, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, si-au acceptat reciproc invitatiile de a vizita SUA, respectiv Coreea de Nord, a informat miercuri agentia de presa nord-coreeana KCNA, citata de Reuters.

Declaratia comuna semnata de Donald Trump si Kim Jong-un

Statele Unite si RPDC se angajeaza sa stabileasca noi relatii SUA-RPDC in acord cu dorinta popoarelor celor doua tari de pace si prosperitate. *Statele Unite si RPDC isi vor uni eforturile pentru a construi un regim durabil si stabil de pace in Peninsula Coreeana. * RPDC se angajeaza sa actioneze pentru denuclearizarea totala a Peninsulei Coreene. Presedintele SUA, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, au semnat, la sfarsitul summitului de astazi din Singapore, o declaratie comuna, un document caracterizat de liderul Casei Albe ca fiind destul de cuprinzator.

Ce scrie in declaratia comuna semnata de Donald Trump si Kim Jong-un

Presedintele SUA, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, au semnat, la sfarsitul summitului de marti din Singapore, o declaratie comuna, un document caracterizat de liderul Casei Albe ca fiind destul de cuprinzator.

intalnire ISTORICA intre Donald Trump si Kim Jong Un: Vom avea o relatie formidabila (FOTO)

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un si-au dat mana marti, intr-un summit istoric, in Singapore. Aceasta este prima reuniune intre un presedinte american in functie si un.

intalnire ISTORICA intre Donald Trump si Kim Jong Un: Vom avea o relatie formidabila (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un si-au dat mana marti, intr-un summit istoric, in Singapore. Aceasta este prima reuniune intre un presedinte american in functie si un.

Cum a justificat Donald Trump continutul declaratiei comune semnate la summitul cu liderul nord-coreean

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, care a avut loc marti la Singapore a fost catalogata drept un moment istoric, insa analistii sunt in continuare sceptici cu privire la consecintele summitului, mai ales in ceea ce priveste denuclearizarea Coreei de Nord.

Kim Kardashian l-a convins pe Donald Trump sa elibereze o femeie din inchisoare!

Kim Kardashian si-a gasit menirea. Principala ei preocupare acum este reforma in inchisori, iar vedeta lupta pentru ca femeile care sunt inchise pe nedrept sa fie eliberate din inchisoare. Un prim pas a fost facut, iar Alice Johnson a fost eliberata de Presedintele Trump dupa mai bine de doua decade petrecute in spatele gratiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )