Libnet.ro
UNICEF

23:00

Donald Trump il ataca pe ambasadorul britanic in SUA si o critica in acelasi timp si pe Theresa May

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump il ataca pe ambasadorul britanic in SUA si o critica in acelasi timp si pe Theresa May

Presedintele american Donald Trump a afirmat luni ca nu va mai discuta cu ambasadorul Marii Britanii in Statele Unite, dupa ce in weekend au aparut informatii potrivit carora diplomatul britanic a descris Administratia Trump drept disfunctionala, stangace si inepta, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Ambasadorul britanic in SUA, despre Trump: Un incompetent, cu o administratie disfunctionala

Ambasadorul Marii Britanii in SUA, Kim Darroch, l-a descris pe presedintele american Donald Trump ca fiind incompetent si pe administratia sa ca fiind disfunctionala, conform unor memorii diplomatice obtinute de Mail on Sunday, relateaza The Guardian.

Donald Trump il ataca din nou pe ambasadorul Marii Britanii la Washington: E un tip foarte prost

Presedintele american Donald Trump l-a atacat din nou pe ambasadorul Marii Britanii la Washington, pe care l-a numit foarte prost. De asemenea, Trump a criticat-o pe Theresa May, pe care a acuzat-o de un esec in negocierile pentru Brexit, intr-o serie de postari pe Twitter.

Donald Trump ii descalifica pe ambasadorul britanic la Washington: Un tip foarte prost

Presedintele SUA, Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa ambasadorului britanic la Washington, marti, ca raspunsla insultele pe care diplomatul londonez le-a facut in privat) la adresa administratiei.

Donald Trump o critica dur pe Theresa May

Presedintele american, Donald Trump, a criticat-o luni cu vehementa pe Theresa May, vizibil furios din cauza sprijinului exprimat de premierul britanic pentru ambasadorul Regatului Unit la Washington dupa publicarea depeselor diplomatice ale acestuia, relateaza AFP.

Incident diplomatic SUA-Marea Britanie: Ambasadorul britanic la Washington spune despre Trump ca este inept, incompetent, instabil si cariera sa ar putea sfarsi in dizgratie

Ambasadorul Marii Britanii la Washington spune, intr-o telegrama diplomatica trimisa la Londra, ca presedintele Donald Trump este inept, incompetent si instabil, iar administratia sa risca sa se prabuseasca in flacari. Ministerul Afacerilor Externe din Regatul Unit nu a contestat veridicitatea documentului, in schimb Casa Alba nu a reactionat inca fata de incident.

Theresa May are incredere totala in ambasadorul britanic la Washington, in ciuda criticilor acestuia la adresa lui Trump

Premierul britanic Theresa May are incredere totala in ambasadorul britanic la Washington, cel care a criticat administratia Trump conform unor memorii diplomatice publicate de Mail on Sunday, insa nu este de acord cu analiza acestuia, relateaza BBC.

Presedintele Donald Trump lauda eforturile administratiei sale legate de gestionarea crizei climatice

Presedintele Donald Trump a laudat luni eforturile administratiei sale in ceea ce priveste gestionarea problemelor climatice, criticand in acelasi timp masurile democratilor, scrie BBC News.

VIDEO Donald Trump, ironizat de Mick Jagger: Daca britanicii ar fi aparat aeroporturile, totul ar fi putut fi diferit pentru noi

Mick Jagger, solistul legendarei trupei britanice The Rolling Stones, l-a luat in deradere pe presedintele american Donald Trump, dupa gafa facuta de acesta in discursul de Ziua Independentei, cand a sustinut ca armata a cucerit aeroporturile in 1775, in Razboiul de Independenta al SUA, potrivit Press Association.

Theresa May are incredere totala in ambasadorul britanic la Washington

Premierul britanic Theresa May are incredere totala in ambasadorul britanic la Washington, cel car.

DONALD TRUMP: Iranul ar trebui sa fie prudent

Donald Trump indeamna la prudenta Iranul, care a confirmat faptul ca incepe sa imbogateasca de duminica uraniu la un nivel interzis de Acordul de la Viena din 2015 in dosarul nuclear iranian, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )