Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump avertizeaza mpotriva unui atac al guvernului sirian n provincia Idlib

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump avertizeaza mpotriva unui atac al guvernului sirian n provincia Idlib

Presedintele american Donald Trump l-a avertizat pe omologul sau sirian Bashar al-Assad si pe aliatii sai din Iran si Rusia sa nu intreprinda un atac in provincia Idlib din Siria, afirmand ca sute de mii de persoane ar putea fi ucise, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

CNN: Rudy Giuliani a facut de rs Statele Unite prin discursul lui ndreptat mpotriva unei alte tari

Este destul de grav ca presedintele Donald Trump incalca standarde etice ale Guvernului SUA, insa atunci cand avocatul lui Trump, Rudy Giuliani, s-a bagat in lupta impotriva coruptiei dintr-o alta tara, Romania, acesta a facut de ras Statele Unite prin discursul lui indreptat impotriva unui guvern curat, conformcnn. com.

Washington Post a obtinut extrase din cartea lui Bob Woodward despre Donald Trump / Ziaristul de investigatii descrie un presedinte incult, coleric si paranoic

Cartea foarte asteptata a ziaristului de investigatii Bob Woodward despre Donald Trump creioneaza portretul unui presedinte incult, coleric si paranoic, pe care ministrii si colaboratorii sai se straduiesc permanent sa-l tina sub control, pentru a evita derapaje puternice, scrie AFP.

Washington Post a obtinut extrase din cartea lui Bob Woodward despre Donald Trump. Ziaristul de investigatii descrie un presedinte incult, coleric si paranoic

Cartea foarte asteptata a ziaristului de investigatii Bob Woodward despre Donald Trump creioneaza portretul unui presedinte incult, coleric si paranoic, pe care ministrii si colaboratorii sai se straduiesc permanent sa-l tina sub control, pentru a evita derapaje puternice, scrie AFP.

DONALD TRUMP, declaratii socante! Crede ca avioanele F-35 sunt LITERALMENTE invizibile (VIDEO)

Declaratiile presedintelui Donald Trump despre minunea tehnicii militare americane, avioanele de lupta F-35, au devenit virale pe retelele de socializare. in mai multe interventii publice liderul de la Casa Alba.

Donald Trump si Moon Jae-in, discutii despre Coreea de Nord

Presedintele sud-coreean, Moon Jae-in si omologul sau american, Donald Trump, vor sa discute despre Coreea de Nord in timpul Adunarii Generale a ONU de la New York din aceasta luna, conform biroului presedintelui sud-coreean, scrie News. ro.

SOC la Casa Alba! Detalii INCENDIARE despre DIVORTUL IMINENT dintre Melania si Donald Trump

Despartirea dintre presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania, pare iminenta. Hollywood Life scrie ca Melania Trump e devastata doar la gandul ca sotul ei ar putea fi reales in.

Stevie Wonder, discurs emotionant la funeraliile Arethei Franklin. Cantaretul a facut trimitere la rasism si Donald Trump VIDEO

Stevie Wonder 68 de ani) a tinut un discurs emotionant la sfarsitul funeraliilor regretatei artiste Aretha Franklin, care au avut loc vineri, in Detroit. Cantaretul a facut trimitere si la presedintele american Donald Trump, acuzat in repetate randuri de rasism.

SUA: 60% dintre americani dezaproba actiunile presedintelui Donald Trump

Un sondaj publicat vineri arata ca 60% dintre americani dezaproba actiunile presedintelui Donald Trump si ca aproape jumatate dintre ei sustin ideea destituirii acestuia, relateaza AFP.

Jurnalistul Bob Woodward, DEZVALUIRI EXPLOZIVE despre Donald Trump. Consilierii ii ascundeau documente pentru nu distruge SUA: Este un IDIOT. Suntem la BALAMUC!

Celebrul jurnalist american Bob Woodward face dezvaluiri socante din interiorul Casei Albe, in timpul administratiei Trump, intr-o carte prezentata de Washington Post. Volumul are 448 de pagini si este intitulat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )