Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump BOXEAZA cu Angele Merkel! Imaginea care face inconjurul lumii (FOTO)

B1 B1,
Donald Trump BOXEAZA cu Angele Merkel! Imaginea care face inconjurul lumii (FOTO)

Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds din Berlin are o noua atractie. O reprezentare a presedintelui american Donald Trump care loveste cu pumnul in fotografia cancelarului german Angela Merkel, lipita pe. continuă pe B1

Donald Trump a promulgat bugetul pe 2019 al Pentagonului. China anunta ca va evalua exhaustiv noua lege a bugetului apararii

Presedintele american Donald Trump a semnat luni legea bugetului Pentagonului pe 2019 care prevede cheltuieli de 716 miliarde de dolari, aparandu-si proiectul de Forta spatiala si aratand cu degetul spre China, relateaza AFP, DPA si Reuters. Ministerul Comertului din China a anuntat marti ca va analiza de maniera exhaustiva noua lege a bugetului apararii din SUA care intareste rolul unei comisii-cheie insarcinate cu revizuirea investitiilor straine propuse si a cerut tratament corect pentru investitorii chinezi, relateaza Reuters, citat de Agerpres.

O noua inregistrare a fostei consilere a lui Donald Trump zguduie Casa Alba. Reactia presedintelui amiercan: Era feroce

O fosta consiliera de la Casa Alba a difuzat luni inregistrarea unei conversatii private cu Donald Trump, un nou episod intr-o serie de dezvaluiri orchestrate inaintea publicarii memoriilor sale, care i-a adus.

Germania: Sanctiunile impuse de Donald Trump distrug locuri de munca si mpiedica evolutia economica

Peter Altmaier, ministrul german al Economiei, a criticat duminica sanctiunile impuse de presedintele american Donald Trump, spunand ca aceste masuri distrug locuri de munca si impiedica evolutia economica, iar Uniunea Europeana nu va fi intimidata de asemenea presiuni, relateaza Reuters.

Donald Trump si noile tipuri de conflicte: sanctiunile, instrument de razboi neletal

S-a vorbit foarte mult despre ineficienta sanctiunilor economice: ca sunt prea putine, ca vizeaza intreaga populatie care pierde vezi Coreea de Nord, ca nu sufera conducatorii, ca dureaza mult pana se simte efectul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )