Libnet.ro
UNICEF

09:45

Donald Trump catre Shinzo Abe: Daca ti trimit 25 de milioane de mexicani, nu o sa mai rami prim-ministru (surse Wall Street Journal)

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump catre Shinzo Abe: Daca ti trimit 25 de milioane de mexicani, nu o sa mai rami prim-ministru (surse Wall Street Journal)

Presedintele american Donald Trump i-ar fi spus premierului japonez Shinzo Abe ca nu ar mai ramane prim-ministru daca ar fi trebuit sa gestioneze 25 de milioane de mexicani. De asemenea, el i-ar fi transmis presedintelui francez Emmanuel Macron ca toti teroristii sunt la Paris, conform unor informatii difuzate de Wall Street Journal si citate de Newsweek, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Shinzo Abe confirma pregatirea unui summit cu Kim Jong-un

Premierul nipon Shinzo Abe l-a indemnat astazi pe liderul nord-coreean Kim Jong-un sa depaseasca impreuna neincrederea dintre tarile lor, confirmand totodata existenta unor negocieri pentru desfasurarea unui summit bilateral.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-Un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

SUA: Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump, dispus sa coopereze cu investigatorii federali (surse CNN)

Avocatul presedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, ar fi spus familiei si prietenilor ca este dispus sa coopereze cu investigatorii federali pentru a micsora presiunea asupra sa si a familiei sale, conform unor surse citate de postul CNN, scrie Mediafax.

Donald Trump a difuzat imagini de la summitul G7, pentru a contracara stirile false

Presedintele SUA, Donald Trump, a postat sambata, pe Twitter, mai multe imagini de la intalnirea pe care a avut-o cu liderii din Grupul tarilor puternic industralizate G7), afirmand ca, in pofida stirilor false, s-a inteles foarte bine cu omologii lui, relateaza Mediafax.

Lovitura pentru Donald Trump. Seful de campanie a presedintelui american trimis in inchisoare

Paul Manafort, seful de campanie a lui Donald Trump, a fost trimis in inchisoare dupa ce un judecator a considerat ca a incalcat termenii eliberarii conditionate incercand sa ia legatura cu un martor din pr.

VIDEO Documentarul de propaganda nord-coreean despre ntlnirea Kim Jong Un - Donald Trump si semnificatia pe care acesta poate sa o aiba

La cateva zile dupa ce Kim Jong Un s-a intors de la istorica intalnire cu Donald Trump, autoritatile de la Phenian au publicat un documentar de propaganda de 42 de minute care descrie vizita liderului nord-coreean in Singapore, scrie Financial Times.

Donald Trump are numarul de telefon al lui Kim Jong-Un si l va suna duminica

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri ca a facut schimb de numere de telefon cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, precizand ca urmeaza sa discute duminica, relateaza Mediafax.

VIDEO SUA: Donald Trump da vina pe democrati pentru separarea copiilor de imigranti de parintii lor

Presedintele american Donald Trump a dat vina pe democrati pentru politica administratiei sale de a separa copiii de imigranti de parintii lor la granita.

VIDEO Donald Trump: Oamenii lui Kim Jong Un stau drepti cnd el vorbeste, vreau ca oamenii mei sa faca la fel

Presedintele american Donald Trump a afirmat vineri ca vrea ca oamenii sai sa il asculte la fel cum oamenii liderului nord-coreean Kim Jong Un il asculta pe acesta, relateaza publicatia The Hill.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )