Libnet.ro
UNICEF

05:00

Donald Trump a cerut de opt ori sa se intalneasca cu Rohani in marja Adunarii generale a ONU

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a cerut de opt ori sa se intalneasca cu Rohani in marja Adunarii generale a ONU

Presedintele american Donald Trump a cerut in opt randuri o reuniune cu omologul sau iranian Hassan Rohani, in marja lucrarilor Adunarii Generale a ONU, toamna trecuta, a declarat miercuri directorul cabinetului sefului statului iranian, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump a insistat de opt ori sa se intalneasca cu Rohani in marja Adunarii generale a ONU

Presedintele Donald Trump a cerut de opt ori sa aiba loc o reuniune cu omologul sau iranian, Hassan Rohani, in marja Adunarii Generale a ONU, toamna trecuta. Anuntul a fost facut de directorul cabinetului.

Trump a cerut sa se intalneasca cu Rohani

Presedintele american Donald Trump a cerut in opt randuri o reuniune cu omologul sau iranian Hassan Rohani, in marja lucrarilor Adunarii Generale a ONU, toamna trecuta, a declarat miercuri directorul cabinetului sefului statului iranian, relateaza AFP.

FOTO Cum a jignit-o Donald Trump pe Regina Elisabeta si ce nu s-a vazut la televizor de la vizita lui oficiala in Anglia

Viitorii regi ai Angliei, respectiv Printul Charles si Printul William, au refuzat cu vehementa sa-l intalneasca pe Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, in timpul vizitei acestuia in Marea Britanie. Doar Regina Elisabeta a fost cea care l-a intampinat, iar acum sigur regreta.

Donald Trump nu s-a aplecat in fata Reginei. De cate ori a incalcat protocolul?

Donald Trump a intalnit-o pentru prima data pe regina Elisabeta a II-a, iar o lume intreaga a fost cu ochii pe acestia pentru ca toti erau curiosi daca presedintele Americii va respecta protocolul regal sau nu. Exista o lista stricta cu lucrurile care sunt permise sau nu in preajma Majestatii Sale, pe care insa Donald nu le-a respectat.

Liderul republicanilor din Congres: Donald Trump trebuie sa realizeze ca Rusia nu este aliatul nostru

Liderul republicanilor din Congresul american, Paul Ryan, i-a cerut lui lui Donald Trump sa realizeze ca Rusia nu este aliatul nostru, dupa conferinta de presa cu omologul sau Vladimir Putin, scrie AFP.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca a avut o intalnire minunata cu NATO, iar Alianta Nord-Atlantica este acum din nou puternica. in ceea ce priveste summit-ul sau cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat intalnirea ca fiind si mai buna decat cea cu liderii NATO.

Germania lanseaza acuzatii DURE dupa declaratiile SCANDALUASE ale lui DONALD TRUMP: Urmareste destramarea UE

Germania reactioneaza virulent dupa declaratiile presedinteluiamerican, Donald Trump, potrivit carora UE se numara printre adversarii SUA. Guvernul de la Berlinavertizeazaca Germania .

Germania lanseaza acuzatii DURE dupa declaratiile SCANDALOASE ale lui DONALD TRUMP: Urmareste destramarea UE

Germania reactioneaza virulent dupa declaratiile presedinteluiamerican, Donald Trump, potrivit carora UE se numara printre adversarii SUA. Guvernul de la Berlinavertizeazaca Germania .

ntlnirea tete-a-tete dintre Donald Trump si Vladimir Putin a durat peste doua ore / Trump: Un nceput foarte bun

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )