Libnet.ro
UNICEF

12:31

Donald Trump a dat note unor femei pentru aspectul fizic: Angelina Jolie nu l-a impresionat, dar a dat si un 10 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a dat note unor femei pentru aspectul fizic: Angelina Jolie nu l-a impresionat, dar a dat si un 10 VIDEO

Realizatorul radio Howard Stern a dezvaluit ca, inainte de a devenit presedintele Statelor Unite, Donald Trump a dat note unor femei pentru aspectul fizic si, surprinzator, Angelina Jolie a primit un calificativ destul de mic, avand in vedere ca este considerata una dintre cele mai frumoase vedete. continuă pe Adevărul

Donald Trump i-ar fi dat Angelinei Jolie nota 7 pentru aspectul ei fizic. Despre cine a spus presedintele american ca merita nota 10 (FOTO)

Cunoscutul prezentator american de radio Howard Stern face dezvaluiri incendiare despre gusturile lui Donald Trump in ceea ce priveste femeile. Stern a afirmat ca, inainte de a deveni presedintele SUA,.

Donald Trump, amenintari la adresa mai multor tari NATO si laude pentru Romania

Presedintele Donald Trump continua politica cu o mana forte in privinta relatiilor externe. Liderul de la Casa Alba nu a avut nicio ezitare in a ameninta tarile membre NATO care nu respecta obligatiile pe ca.

Summit SUA-Coreea de Nord: Donald Trump l contrazice pe John Bolton si spune ca asa-numitul model al Libiei pentru denuclearizare nu vizeaza Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump si-a contrazis propriul consilier de securitate nationala, spunand ca asa-numitul model al Libiei pentru denuclearizare nu este urmarit a fi implementat in Coreea de Nord, informeazaBBC.

Acuzatii dure lansate de Donald Trump: CIA a vrut sa comita un asasinat politic infiltrandu-se in echipa sa de campanie

Presedintele american Donald Trump a lansat, luni, acuzatii extrem de grave la adresa CIA, in contextul anchetei derulate de procurorul special Robert Mueller privind ingerinta rusilor in alegerile prezidentiale.

I s-a intamplat si lui Donald Trump: A GRESIT numele sotiei sale, in timp ce...

Donald Trump a reutit sa comita o noua gafa de proportii in relatia cu Melania. Este cunoscut faptul ca dupa numeroasele scandaluri sexuale in care este implicat presedintele SUA, sotia acestuia refuza si .

Donald Trump a anuntat ca luni va sesiza Departamentul Justitiei privind infiltrarea FBI n campania sa electorala din 2016

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca luni va solicita Departamentului Justitiei sa verifice daca FBI s-a inflitrat in campania sa electorala din 2016.

Donald Trump a anuntat ca luni va sesiza Departamentul de Justitie privind infiltrarea FBI in campania sa electorala din 2016

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, printr-un mesaj pe Twitter, ca luni va solicita Departamentului de Justitie sa verifice daca FBI s-a inflitrat in campania sa electorala din 2016.

Donald Trump, luat in colimator de internauti dupa ce a scris gresit pe Twitter numele sotiei sale

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a parut sa fie atat de entuziasmat de faptul ca sotia sa, Melania, s-a intors acasa dupa ce a fost spitalizata incat i-a scris numele gresit.

New York Times: Donald Trump Jr. s-a intalnit in 2016 cu un emisar al printilor din Golf care i-au oferit ajutor in campania electorala

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite, s-a intalnit in august 2016 cu un emisar al printilor Emiratelor si Arabiei Saudite care i-au oferit ajutor in campania electorala.

Donald Trump, acuzatii fara precedent la adresa FBI: Statele Unite aproape de un razboi politic

Donald Trump lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa agentiei secrete FBI! Presedintele american sustine ca un agent FBI a fost infiltrat sau agentia a recrutat o persoane care sa ii ofere informatii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )