Libnet.ro
UNICEF

09:15

Donald Trump se declara favorabil solutiei celor doua state, israelian si palestinian

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump se declara favorabil solutiei celor doua state, israelian si palestinian

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat la intalnirea cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, ca este favorabil solutiei celor doua state, israelian si palestinian, pentru solutionarea conflictului, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Donald Trump se declara favorabil solutiei celor doua state - israelian si palestinian

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat la intalnirea cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, ca este favorabil solutiei celor doua state, israelian si palestinian, pentru solutionarea conflictului, informeaza Mediafax.

VIDEO Donald Trump se declara favorabil solutiei celor doua state, israelian si palestinian

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat la intalnirea cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, ca este favorabil solutiei celor doua state, israelian si palestinian, pentru solutionarea conflictului, informeaza Mediafax.

Trump se declara, pentru prima oara, in favoarea solutiei cu doua state in conflictul israeliano-palestinian

Presedintele american Donald Trump s-a declarat miercuri - pentru prima oara - in favoarea unei solutii cu doua state in conflictul israeliano-palestinian si a promis sa prezinte un plan de pace in regiune in doua, trei sau patru luni, relateaza AFP.

Donald Trump sprijina solutia a doua state in conflictul israeliano-palestinian

Liderul american Donald Trump a declarat miercuri ca sprijina solutia a doua state in conflictul israeliano-palestinian, informeaza Agerpres, care citeaza agentia DPA. Este primul indiciu dat pana acum de.

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Adunarea Generala a ONU

In aceasta saptamana, Klaus Iohannis se afla la New York pentru Consiliul General al ONU. Printre numeroasele evenimente, presedintele Romaniei se va intalni cu Donald Trump la receptia traditionala organizata de presedintele SUA impreuna cu sotia sa. in acest weekend, Klaus Iohannis a plecat spre New York, unde isi va petrece intreaga saptamana. Cu ocazia [] .

Donald Trump acuza China ca se amesteca in alegerile care vor avea loc in SUA in luna noiembrie

Donald Trump a acuzat miercuri China ca se amesteca in alegerile care vor avea loc in Statele Unite, in luna noiembrie, la jumatatea mandatului. Din pacate, am constatat ca China incearca sa se.

Donald Trump si Kim Jong-un, o noua intalnire istorica! Liderul de la Phnenian i-a scris un mesaj privat presedintelui SUA

O noua intalnire intre Donald Trump si Kim Jong-un. Dictatorul de la Phenian l-a convins pe presedintele SUA sa stabilesca un nou summit in luna noiembrie. Speram ca summitul va avea loc curand.

Donald Trump l-a laudat pe Kim Jong Un in discursul de la Adunarea Generala a ONU: Cum a reusit presedintele american sa-i faca pe liderii lumii sa rada in hohote (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a sustinut, marti, in discursul sau de la Adunarea Generala a ONU ca administratia de la Washington a facut, in cei aproape doi ani de la preluarea mandatului, mai mult.

ONU: Donald Trump l lauda pe 'formidabilul' Kim Jong Un

Revenit la ONU la un an dupa ce a amenintat ca va distruge complet Coreea de Nord, Donald Trump a laudat luni bunele sale relatii cu Kim Jong Un, al carui spirit deschis l-a salutat, afisandu-si optimismul in acest spinos dosar, relateaza AFP.

Iohannis, la receptia oferita de Donald Trump cu ocazia Adunarii Generale ONU

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la receptia traditionala oferita de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna in onoarea sefilor de delegatii lacea de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )