Libnet.ro
UNICEF

17:30

Donald Trump, despre modul in care va ceda puterea, in cazul pierderii alegerilor: Ei bine, va trebui sa vedem ce se intampla

B1 B1,
Donald Trump, despre modul in care va ceda puterea, in cazul pierderii alegerilor: Ei bine, va trebui sa vedem ce se intampla

Cetatenii SUA isi vor alege presedintele pentru urmatorii patru ani in 3 noiembrie 2020, iar lupta se da intre liderul republican de la Casa Alba si contracandidatul sau democrat, fostul vicepresedinte Joe. continuă pe B1

Donald Trump, despre transferul puterii in cazul pierderii alegerilor: Sa vedem ce se intampla

Presedintele american evita sa dea un raspuns clar atunci cand este intrebat daca va exista un transfer pasnic al puterii, in cazul in care pierde alegerile.

Donald Trump refuza sa se angajeze la transferul pasnic al puterii

Presedintele american, Donald Trump, a refuzat miercuri sa se angajeze la transferul pasnic al puterii in cazul infrangerii la alegerile de la 3 noiembrie, atragandu-si reactiile indignate din partea adversarului sau democrat, Joe Biden, dar si din propria tabara.

Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump! Cum a incercat o femeie sa il omoare pe presedinte

Presa americana a publicat in acest weekend materiale ample despre o tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Presa americana vorbeste despre interceptarea unui pachet continand otrava inainte de a ajunge la Casa Alba. Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump Pachetul cu pricina era o scrisoare cu ricina care a fost adresat presedintelui .

Alegerea lui Donald Trump pentru postul de judecator la Curtea Suprema. Ce spune despre avorturi

Presedintele american Donald Trump va desemna la Curtea Suprema de Justitie o femeie aflata in gratiile liderului majoritatii republicane din Senat, relateaza presa internationala.

Cum arata curtea casei in care locuiesc Harry si Meghan Markle. Gestul care l-a infuriat pe Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca nu e fan Meghan Markle, dupa ce aceasta a facut niste remarci de natura politica care i-a infuriat chiar si oficialii de la Palatul Buckingham. Acestia din urma au ripostat, la randul lor, public. Harry si Meghan Markle au intrat in gura lui Donald Trump. Casa regala .

Donald Trump i-a sunat pe cei care l-au propus la Premiul Nobel pentru Pace. Ce le-a transmis presedintele american

Nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, Donald Trump i-a sunat pe cei doi deputati scandinavi care au venit cu initiativa. Oficialii Jacobsson si Tybring-Gjedde au facut dezvaluirea. Donald Trump i-a.

Donald Trump a fost dat in judecata de nepoata sa Mary Trump pentru o mostenire

Mary Trump, nepoata a presedintelui american Donald Trump, l-a dat in judecata pe acesta joi, acuzandu-l pe el si pe alti membri ai familiei sale ca au inselat-o cu zeci de milioane de dolari dintr-o mostenire, potrivit Agerpres.

Motivul pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata

Presedintele american Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata, Mary Trump, aceasta ac.

Concurenta mare pentru Donald Trump! Vladimir Putin a fost si el nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt argumentele

Dupa Donald Trump, si Vladimir Putin a fost nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace in 2021. Scriitorul rus Serghei Komkov a facut propunerea, potrivit agentiei EFE, citata de Agerpres. Propunerea.

Presedintele SUA cere ONU sa traga China la raspundere pentru criza COVID-19. Donald Trump: Vom distribui un vaccin, vom invinge virusul, vom pune capat pandemiei si vom intra intr-o noua era

Donald Trump, presedintele SUA, a cerut Organizatiei Natiunilor Unite sa traga la raspundere China, natiunea care a dezlantuit aceasta plaga asupra lumii. La Adunarea Generala virtuala a ONU, care a i.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )