Libnet.ro
UNICEF

17:15

Donald Trump, despre negocierile cu Kim Jong-un: Sunt extrem de bucuros

Antena3 Antena3,
Donald Trump, despre negocierile cu Kim Jong-un: Sunt extrem de bucuros

Presedintele american Donald Trump s-a declarat luni extrem de bucuros de starea negocierilor cu Coreea de Nord, intr-un moment in care multi observatori subliniaza absenta unor progrese concrete la peste o. continuă pe Antena3

Trump, despre ntlnirea cu Putin de la Helsinki: Am fost criticat de presa stirilor false / Ipocriti

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar fi fost criticat de presa stirilor false indiferent daca ar fi fost dur sau nu in discutiile de la Helsinki cu omologul sau rus, Vladimir Putin, pe fondul criticilor ca a sugerat ca are incredere mai mare in Putin decat in serviciile secrete americane, relateaza Mediafax. De asemenea, acesta a sugerat ca cei care l-au criticat sunt ipocriti.

Donald Trump, SCOS din MINTI de ancheta privind ingerinta rusilor in alegeri: O RUSINE pentru America

Presedintele american Donald Trump pare sa fie scos din minti de ancheta procurorului special Robert Mueller referitoare la o posibila intelegere intre echipa sa de campanie si Rusia. Liderul de la Casa Alba a .

Amenintare exploziva din partea presedintelui Donald Trump

Amenintare exploziva din partea presedintelui Donald Trump. Liderul de la Casa Alba a avertizat Teheranul ca va suferi consecinte pe care putini le-au suferit de-a lungul istorie daca mai ameninta Statele.

Donald Trump a devenit idiot pe Google si e putin probabil sa se schimbe

Donald Trump are o problema de imagine la nivel global, iar faptul ca imaginea sa apare cand cauti cuvantul idiot pe Google nu-l ajuta foarte mult. Deja de cateva zile, in momentul in care cauti cuvantul idiot pe Google si accesezi sectiunea de imagini a motorului de cautare, vei intampina un numar covarsitor de rezultate [].

Donald Trump, acuzatii dure la adresa FBI. Liderul SUA sustine ca ar fi spionat ilegal campania sa prezidentiala

Liderul SUA, Donald Trump, a declarat duminica, pe contul sau de Twitter, ca autoritatile americane au spional ilegal campania sa pentru scrutinul prezindential din anul 2016, avand in vedere contextul in care.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a aflat ca a fost inregistrat in secret de avocatul sau

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca avocatul lui l-a inregistrat in secret. Acesta a catalogat gestul avocatului ca fiind ceva de neconceput si probabil.

Donald Trump vs. Google Images. Inamicii internauti ai presedintelui SUA au facut ca portretul sau sa fie afisat la cautarea dupa termenul idiot

Prima pagina cu rezultate afisata de motorul de cautare Google Images pentru termenul idiot abunda in imagini cu presedintele SUA, Donald Trump.

De cate ori au vorbit la telefon pana acum Donald Trump si Vladimir Putin si cu ce alti lideri din intreaga lume discuta acestia cel mai frecvent

Summit-ul dintre Donald Trump si Vladimir Putin de la Helsinki a declansat o noua isterie in media de stanga occidentala, in conditiile in care, in pofida criticilor aduse liderului de la Casa Alba cu privire la presupusa interferenta a Rusiei in.

Donald Trump nu sustine organizarea unui referendum n estul Ucrainei

Presedintele SUA, Donald Trump, nu intentioneaza sa sustina organizarea vreunui referendum in regiunile separatiste din estul Ucrainei, a anuntat vineri seara Casa Alba, potrivit site-ului Axios. com.

Continua razboiul declaratiilor dintre liderii europeni si Donald Trump. Merkel: Europa nu se mai poate baza pe superputerea Statelor Unite

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat europenii sa nu se mai bazeze pe superputerea Statelor Unite, continuand schimbul dur de replici dintre presedintele american Donald Trump si liderii europeni care a.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )