Libnet.ro
UNICEF

21:17

DONALD TRUMP, discutii despre apararea FRONTIEREI cu PREMIERUL UNGARIEI! INCREDIBIL ce se va intampla langa GRANITA CU ROMANIA

B1 B1,
DONALD TRUMP, discutii despre apararea FRONTIEREI cu PREMIERUL UNGARIEI! INCREDIBIL ce se va intampla langa GRANITA CU ROMANIA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, la telefonat pe premierul maghiar Viktor Orban pentru a discuta despre noul ambasador al SUA in Ungaria, care isi ia postul in primire saptamana viitoare, a. continuă pe B1

VIDEO Documentarul de propaganda nord-coreean despre ntlnirea Kim Jong Un - Donald Trump si semnificatia pe care acesta poate sa o aiba

La cateva zile dupa ce Kim Jong Un s-a intors de la istorica intalnire cu Donald Trump, autoritatile de la Phenian au publicat un documentar de propaganda de 42 de minute care descrie vizita liderului nord-coreean in Singapore, scrie Financial Times.

Jean-Claude Juncker, dezvaluire despre Donald Trump: Mi-a spus ca sunt un ucigas brutal

Presedintele american Donald Trump l-a comparat pe seful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker cu un ucigas brutal la intalnirea pe care au avut-o in cursul summit-ului Grupului tarilor puternic.

Donald Trump: Acordul cu Coreea de Nord este laudat si sarbatorit de toata Asia. n SUA, unii ar prefera mai degraba sa esueze dect sa recunoasca o victorie a lui Trump

Presedintele american Donald Trump sustine, intr-o postare pe Twitter, ca acordul cu Coreea de Nord este laudat de toata Asia si ca oamenii sunt foarte fericiti, in timp ce in SUA unii ar prefera mai degraba sa esueze decat sa recunoasca o victorie a lui Trump.

Donald Trump, dupa ce angajatii Washington Post i-au cerut lui Jeff Bezos salarii mai mari: O greva prelungita ar fi minunata. Am scapa de stiri false

Presedintele american Donald Trump sustine ca jurnalistii de la Washington Post vor sa intre in greva din cauza salariilor mici, referindu-se la o scrisoare adresata de acestia patronului lor, Jeff Bezos, in care afirma ca date fiind rezultatele bune al publicatiei, s-ar impune marirea salariilor angajatilor si acordarea de beneficii, potrivit News. ro.

Donald Trump, dupa ce angajatii Washington Post i-au cerut lui Jeff Bezos salarii mai mari: O greva prelungita ar fi minunata. Am scapa de stirile false

Presedintele american Donald Trump sustine ca jurnalistii de la Washington Post vor sa intre in greva din cauza salariilor mici, referindu-se la o scrisoare adresata de acestia patronului lor, Jeff Bezos, in care afirma ca date fiind rezultatele bune al publicatiei, s-ar impune marirea salariilor angajatilor si acordarea de beneficii.

Donald Trump catre Shinzo Abe: Daca ti trimit 25 de milioane de mexicani, nu o sa mai rami prim-ministru (surse Wall Street Journal)

Presedintele american Donald Trump i-ar fi spus premierului japonez Shinzo Abe ca nu ar mai ramane prim-ministru daca ar fi trebuit sa gestioneze 25 de milioane de mexicani. De asemenea, el i-ar fi transmis presedintelui francez Emmanuel Macron ca toti teroristii sunt la Paris, conform unor informatii difuzate de Wall Street Journal si citate de Newsweek, transmite News. ro.

SUA: Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump, dispus sa coopereze cu investigatorii federali (surse CNN)

Avocatul presedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, ar fi spus familiei si prietenilor ca este dispus sa coopereze cu investigatorii federali pentru a micsora presiunea asupra sa si a familiei sale, conform unor surse citate de postul CNN, scrie Mediafax.

Donald Trump a difuzat imagini de la summitul G7, pentru a contracara stirile false

Presedintele SUA, Donald Trump, a postat sambata, pe Twitter, mai multe imagini de la intalnirea pe care a avut-o cu liderii din Grupul tarilor puternic industralizate G7), afirmand ca, in pofida stirilor false, s-a inteles foarte bine cu omologii lui, relateaza Mediafax.

Lovitura pentru Donald Trump. Seful de campanie a presedintelui american trimis in inchisoare

Paul Manafort, seful de campanie a lui Donald Trump, a fost trimis in inchisoare dupa ce un judecator a considerat ca a incalcat termenii eliberarii conditionate incercand sa ia legatura cu un martor din pr.

Donald Trump are numarul de telefon al lui Kim Jong-Un si l va suna duminica

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri ca a facut schimb de numere de telefon cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, precizand ca urmeaza sa discute duminica, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )