Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump, dispus la noi DISCUTII cu Kim Jong-un in ciuda unor informatii INCRIMINATORII la adresa acestuia

B1 B1,
Donald Trump, dispus la noi DISCUTII cu Kim Jong-un in ciuda unor informatii INCRIMINATORII la adresa acestuia

Presedintele Donald Trump este deschis unei a treia intalniri cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, insa va trebui sa treaca ceva timp inainte ca acest lucru sa se intample, a declarat John Bolton, consilierul. continuă pe B1

Donald Trump a prezentat proiectul de buget, dar opozitia democrata il contesta

Presedintele SUA, Donald Trump, a prezentat, luni, un proiect de buget care prevede cresterea fondurilor militare si 8,6 miliarde de dolari pentru finantarea proiectului zidului la frontiera cu Mexicul, dar planul bugetar a fost criticat deja de majoritatea democrata din Camera Reprezentantilor, potrivit Mediafax.

SCANDAL total la Casa Alba! Donald Trump a ajuns sa se afiseze cu sosia Melaniei (FOTO)

Teoria conspiratiei la Casa Alba. Internautii spun ca Melania Trump este des inlocuita in vizitele la care participa alaturi de Donald Trump de catre sosia sa. Spre exemplu, acestia spun ca dublura.

Donald Trump acuza Partidul Democrat ca a devenit anti-evrei

Presedintele american Donald Trump a acuzat, ieri, Partidul Democrat ca a devenit anti-evrei, dupa dezbateri aprinse provocate de propunerile unei deputate musulmane pe tema sprijinului Statelor Unite pentru Israel, scrie AFP.

Donald Trump, multumit de rezultatele investigatiei privind influentarea alegerilor din 2016

Presedintele Donald Trump si-a manifestat vineri regretul fata de condamnarea fostului sau sef de campanie Paul Manafort pentru delicte de natura economica, dar s-a aratat multumit de faptul ca dosarul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2952 seconds )