Libnet.ro
UNICEF

20:45

Donald Trump Jr divorteaza de sotia sa, Vanessa, dupa 12 ani de mariaj

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump Jr divorteaza de sotia sa, Vanessa, dupa 12 ani de mariaj

Donald Trump Jr si Vanessa Trump au inceput procedurile de divort, dupa un mariaj de 12 ani. Cuplul are cinci copii, asupra carora Vanessa nu doreste custodie completa in acest moment, potrivit unei surse, citate deDaily Mail. continuă pe Hotnews

Donald Trump Jr divorteaza de sotia sa, Vanessa, dupa 12 ani de mariaj -*- Donald Trump Jr divorteaza de sotia sa, Vanessa, dupa 12 ani de mariaj

Donald Trump Jr si Vanessa Trump au inceput procedurile de divort, dupa un mariaj de 12 ani. Cuplul are cinci copii, asupra carora Vanessa nu doreste custodie completa in acest moment, potrivit unei surse, citate deDaily Mail.

Donald Trump Jr divorteaza de sotia sa, Vanessa

Dupa un mariaj de 12 ani, Donald Trump Jr si Vanessa au inceput procedurile de divort. Cei doi au cinci copii, asupra carora Vanessa nu doreste custodie completa in acest moment. Dupa 12 ani de.

Fiul cel mare al lui Donald Trump divorteaza dupa 12 ani de casnicie. Apropiatii se asteptau

Vanessa Trump, sotia fiului cel mare al presedintelui american Donald Trump, a depus joi o cerere de.

Donald Trump Jr divorteaza, dupa 12 ani de casnicie

Vanessa Trump, sotia lui Donald Trump Jr. , primul fiu al presedintelui Statelor Unite, a depus actele de divort, joi, dupa peste 12 ani de casnicie, relateaza The Guardian, potrivit news. ro.

Divortul anului la Casa Alba.Donald Trump Jr. si sotia sa isi spun adiodupa 12 ani de casnicie

Vanessa Trump, sotia fiului cel mare al presedintelui american Donald Trump, a depus joi o cerere de divort de sotul sau, Donald Trump Jr. , la un tribunal din New York, dupa o casnicie de 12 ani si cinci copii i.

Donald Trump pregateste demiterea consilierului sau pentru Securitate Nationala, generalul H.R. McMaster

Presedintele american Donald Trump vrea sa-l demita pe consilierul sau pentru Securitate Nationala, Herbert Raymond McMaster, relateaza The Washington Post.

Donald Trump a luat decizia de a-l concedia pe consilierul pentru securitate nationala, generalul H.R. McMaster (Washington Times, surse)

Donald Trump a luat decizia sa-l demita pe consilierul pentru securitate nationala, H. McMaster, afirma joi seara Washington Post, care adauga ca presedintele american vrea sa scape de o serie de alti inalti oficiali, dupa demiterea spectaculoasa, pe Twitter, a secretarului sau de Stat, Rex Tillerson, scrie AFP.

Donald Trump, despre cazul spionului rus otravit in Marea Britanie: Se pare ca Rusia s-a aflat in spatele otravirii lui Skripal

Presedintele american Donald Trump a remarcat, joi, ca se pare ca Rusia s-a aflat in spatele recentei otraviri in Marea Britanie a unui fost spion rus si a fiicei sale, relateaza Reuters. Se pare ca in.

Donald Trump doreste sa initieze o noua ramura militara: armata spatiala

Presedintele american Donald Trump a declarat marti ca si-ar dori sa creeze o armata spatiala alat.

Donald Trump vrea armata spatiala

Presedintele american Donald Trump a declarat marti ca si-ar dori sa creeze o armata spatiala alaturi de trupele terestre, marina US Navy) si fortele aeriene US Air Force), dar punand imediat la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )