Libnet.ro
UNICEF

07:15

Donald Trump Jr ar dori sa candideze pentru sefia NRA, asociatia pentru arme de foc din SUA

Adevărul Adevărul,
Donald Trump Jr ar dori sa candideze pentru sefia NRA, asociatia pentru arme de foc din SUA

Fiul cel mare al presedintelui in exercitiu american Donald Trump vrea sa candideze la sefia puternicului grup de lobby in favoarea armelor de foc National Rifle Association NRA), dezvaluie site-ul american de stiri Business Insider, care citeaza in acest sens o sursa din cadrul Partidului Republican. continuă pe Adevărul

Rudy Giuliani a vorbit cu Donald Trump despre o amnistie preventiva, inainte ca presedintele sa plece de la Casa Alba

Rudy Giuliani, principalul avocat al lui Donald Trump, a vorbit cu acesta despre o amnistie preventiva, inainte ca presedintele in exercitiu sa plece de la Casa Alba, scrie New York Times, citand doua surse care ar fi aflat despre aceasta discutie. Giuliani este cel mai vocal avocat lui Trump, care in timpul campaniei s-a ocupat de denigrarea rivalilor politici ai presedintelui, iar dupa alegeri a depus eforturi pentru a submina rezultatul scrutinului.

Controversatul doctor Scott Atlas, care sustinea ca mastile nu sunt eficiente impotriva noului coronavirus, nu-l mai consiliaza pe Donald Trump

Doctorul Scott Atlas, un membru controversat al celulei de criza a Casei Albe impotriva COVID-19, infiintata de catre Donald Trump, a anuntat ca a demisionat, relateaza AFP.

Arizona a certificat victoria in alegeri a lui Joe Biden in fata lui Donald Trump

Arizona a certificat luni rezultatele alegerilor prezidentiale, atribuind victoria presedintelui ales Joe Biden, in pofida eforturilor aliatilor presedintelui Donald Trump de a inversa rezultatul cursei prezidentiale, transmite CNBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )