Libnet.ro
UNICEF

09:00

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg ii raspunde presedintelui Donald Trump, dupa ce acesta a amenintat ca inchide companiile de social-media: Este o linie periculoasa

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, ii raspunde lui Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a criticat deciziaTwitter de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news si a amenintat ca are.

Donald Trump, gata sa sanctioneze retelele sociale. Astazi semneaza documentul

Donald Trump continua ofensiva impotriva retelelor sociale, informeaza Reuters. Dupa ce a criticat decizia Twitter, de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news, presedintele american are in.

Donald Trump, despre protestatari: Nu voi permite unor gloate furioase sa faca legea

Presedintele Donald Trump a avut sambata un discurs dur la adresa protestatarilor care devasteaza orasele tarii, dupa uciderea lui George Floyd, americanul de culoare care a murit in urma unei interventii dure a politiei din orasul Minneapolis.

Donald Trump anunta incheierea relatiilor cu OMS: Marioneta Chinei

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca Statele Unite va incheia relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, acuzand-o ca a devenit, in esenta, marioneta Chinei si a nu a luat nicio masura privind reformarea sa, dupa problemele aparute odata cu pandemia de coronavirus, potrivit Reuters.

Twitter contraataca! inca un mesaj al lui Donald Trump, cenzurat pentru glorificarea violentei

Razboiul dintre Donald Trump si retelele sociale escaladeaza la cote inalte. Dupa ce a marcat doua postari ale presedintelui Statelor Unite ale Americii cu informatie potential falsa zilele trecute,.

Donald Trump a declarat razboi retelelor sociale

Presedintele american Donald Trump este asteptat joi sa semneze un ordin executiv care vizeaza companiile de social media, au spus oficiali ai Casei Albe, dupa ce liderul SUA a amenintat ca va inchide site-urile pe care el le-a acuzat ca reduc la tacere vocile conservatoare, relateaza Reuters.

Donald Trump vrea sa ingroape retelele sociale care il cenzureaza: ce se intampla azi

Retelele de socializare asa cum le stim s-ar putea sa nu mai existe, dupa ce Donald Trump va semna astazi un ordin executiv, dupa ce a fost suparat de cei de la Twitter, in urma cu cateva.

Reactia incredibila a primarului din Chicago la adresa lui Trump, dupa protestele din SUA: F... you

you, este mesajul pe care primarul din Chicago Lori Lightfoot i l-a transmis lui Donald Trump cu privire la protestele ce au escaladat in toata tara, dupa moartea afro-americanului George Floyd.

Summitul G7, amanat de Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump a declarat ca summitul G7 programat pentru sfarsitul lunii iunie la Washington va fi amanat pentru luna septembrie sau mai tarziu si ca va include pe lista de invitati Australia, Rusia, Coreea de Sud si India, anunta agentia de presa Reuters.

Un oficial german spune ca Twitter este binevenita in Germania, daca Donald Trump isi va pune in practica avertismentele impotriva companiei

Daca presedintele american Donald Trump isi va pune in practica avertismentul de a inchide Twitter, un oficial german a spus ca operatorul retelei de socializare se poate reloca in Germania, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )