Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump: Fed, cel mai mare pericol pentru mine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump: Fed, cel mai mare pericol pentru mine

Presedintele american Donald Trump a extins criticile la adresa Rezervei Federale Fed), pe care a descris-o drept cel mai mare pericol, din cauza strategiei de inasprire a politicii monetare, despre care considera ca poate pune in pericol cresterea economica, potrivit unui interviu acordat marti pentru Fox Business Network, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Trump: Cel mai mare pericol este Fed

Presedintele american, Donald Trump, a extins criticile la adresa Rezervei Federale, pe care a descris-o drept cel mai mare pericol, din cauza strategiei de inasprire a politicii monetare, despre care considera ca poate pune in pericol cresterea economica, potrivit unui interviu acordat, ieri, pentru Fox Business Network, transmite Reuters.

Scandal in Bulgaria dupa ce presedintele a cerut radiotacere in licitatia pentru noile avioane de vanatoare. Are loc cel mai mare furt pentru poporul bulgar

Presedintele Bulgariei, Rumen Radev, a facut apel la radiotacere in cazul proiectului de alegere a unui nou avion de lupta, anuntand ca aceasta este o tehnica a doctrinei militare ruse de realizare a un.

Oana Roman, despre cel mai mare regret al sau

Oana Roman le-a impartasit admiratorilor, care este cel mai mare regret al ei. Oana Roman a fost intrebata de un admirator daca are vreun regret, iar vedeta a marturisit ca exista unul si a si vorbit.

Donald Trump ameninta ca va mobiliza armatapentru inchiderea frontierei cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump a amenintat joi ca va inchide frontiera intre SUA si Mexic, in contextul in care mii de migranti traverseaza in prezent America Centrala pe jos in speranta de a ajunge.

Lucrul uluitor care are loc in corpul tau atunci cand stranuti. Nici cel mai mare om de stiinta nu-si poate explica procesul

In jurul nostru sunt foarte multe lucruri pe care nu le cunoastem. Nu ne-am fi gandit niciodata ce se petrece in trupul nostru atunci cand stranutam, sau de ce strutii stau mereu cu capul in pamant. Iata.

SCANDAL fara precedent! Familia lui PRINCE ii cere socoteala lui DONALD TRUMP! De la ce a pornit totul

Familia lui Prince i-a cerut presedintelui american Donald Trump sa nu mai foloseasca muzica fostului cantaret la mitingurile republicane, potrivit Sky News. Fundatia Prince nu si-a dat niciodata acordul c.

FOTO Destinul singurei pastravarii plutitoare din Romania, cel mai mare producator din tara, singurul loc unde se reproduceau lostritele

Desfiintata in 2016, dupa ce platformele cu pesti din mijlocul lacului au fost distruse de viituri si zeci de tone de pastrav au murit, Pastravaria Bradisor, apartinand Directiei Silvice Valcea, renaste. De doi ani functioneaza doar la suprafata. Renumita in intreaga tara, mai bine de un deceniu a fost singurul loc din tara unde s-au reprodus lostritele, care intre timp au fost mutate in Mures.

Donald Trump asigura ca nu i acopera pe sauditi n cazul disparitiei jurnalistului Khashoggi: Cel mai probabil vom sti ce s-a ntmplat la sfrsitul saptamnii

Presedintele Donald Trump a spus miercuri ca nu a incercat sa ii acopere pe aliatii sai sauditi in povestea disparitiei jurnalistului Jamal Khashoggi si ca cel mai probabil vom sti la sfarsitul saptamanii ce s-a intamplat cu acesta, dupa ce liderul de la Casa Alba a fost acuzat de Washington Post ca duce o operatiune diplomatica de curatare pentru a proteja Riadul, relateaza AFP.

Donald Trump ameninta ca va inchide frontiera Statelor Unite cu Mexicul

Presedintele american, Donald Trump, a amenintat ca va trimite armata pentru a inchide granita cu Mexicul, intr-o postare pe Twitter in care ataca democratii si mai multe tari din America Centrala.

Donald Trump o JIGNESTE public pe starleta Stormy Daniels: Fata de cal. Reactia prompta a actritei

Donald Trump dat in stamba pe Twitter. Presedintele SUA a jignit-o public pe starleta Stormy Daniels, numind-o fata de cal, dupa ce un tribunal federal din Los Angeles a respins plangerea pentru defaimar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )