Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump a fost desemnat oficial candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump a fost desemnat oficial candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump a depasit marti numarul de delegati necesari pentru a fi desemnat castigator al alegerilor primare republicane, o formalitatea in campania sa de realegere, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump a fost testat negativ privind contaminarea cu COVID-19

Donald Trump nu este purtator al noului coronavirus, a anuntat sambata medicul Casei Albe, dezvaluin.

CORONAVIRUS |Donald Trump nu este infectat. Rezultatele analizelor presedintelui sunt negative pentru COVID-19

Presedintele Donald Trump nu arecoronavirus, potrivit testelor efectuate,a anuntat sambata seara medicul oficial al Casei Albe. in aceasta seara am primit confirmarea ca testul este negativ. La.

Cand se termina pandemia, in opinia lui Donald Trump: si-a schimbat radical atitudinea pe subiect

SUA a intrat in top zece la nivel global din prisma numarului de cazuri de coronavirus. Modul in care trateaza Donald Trump acest subiect a devenit insa destul ciudat. La momentul redactarii acestui material, in Statele Unite ale Americii s-au inregistrat 4. 657 de cazuri de coronavirus. Un numar de 997 de persoane au fost depistate .

Donald Trump, transformat in presedinte pe timp de razboi de COVID-19, invoca o lege veche de peste jumatate de secol: SUA va produce echipamente anti-coronavirus la turatie maxima

Donald Trump, presedintele SUA, a demarat planul de accelerare a productiei de echipamente medicale, miercuri, si a explicat ca estimarile potrivit carora rata de somaj din Statele Unite ar putea ajunge la 20%.

Donald Trump recurge la o lege de razboi, pentru a accelera productia de masti si echipamente medicale

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca recurge la Legea pentru Productia de Aparare pentru a accelera fabricarea de masti si echipamente medicale necesare pentru combaterea pandemiei de coronavirus si a spus ca o estimare potrivit careia somajul din Statele Unite ar putea atinge 20% este scenariul cel mai pesimist, relateaza Reuters.

Donald Trump va anunta o informatie foarte importanta privind coronavirusul

Donald Trump a anuntat ca va organiza in cursul zilei de miercuri o conferinta de presa pentru a comunica o informatie foarte importanta a agentiei federale a medicamentului legata de pandemia de coronavirus, scrie AFP.

Cetatenii americani ar putea primi bani pentru armonizarea socului economic provocat de COVID-19. Donald Trump: Vom iesi invingatori

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat un plan de a le trimite bani americanilor, pentru a armoniza socul economic provocat de criza noului coronavirus, si a explicat ca spitalele mobile de genul celor militare.

Donald Trump va cere Congresului SUA un plan de relansare economica in valoare de 850 miliarde dolari

Pandemia de coronavirus a lovit puternic cele mai dezvoltate economii ale lumii, iar specialistii invoca pe z ice trece perspectiva unei noi recesiuni globale. in acest context Donald Trump va cere Congresului SUA.

Welt am Sonntag: Donald Trump a cautat sa obtina drepturi exclusive pentru un vaccin destinat COVID-19

Ziarul Welt am Sonntag a scris ca presedintele american Donald Trump ar fi cautat sa obtina drepturi exclusive pentru un vaccin destinat COVID-19 care este dezvoltat de compania germana CureVac.

Donald Trump, testat pentru coronavirus. Casa Alba a anuntat rezultatul

Donald Trump a facut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit negativ, a anuntat Casa Alba.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )