Libnet.ro
UNICEF

18:00

Donald Trump a fost prezent la o discutie cu directorul publicatiei National Enquirer

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a fost prezent la o discutie cu directorul publicatiei National Enquirer

Donald Trump s-a aflat la o intalnire in august 2015, cand avocatul sau personal Michael Cohen si David Pecker, directorul publicatiei National Enquirer, au discutat despre o schema de a plati mai multe femei pentru a nu dezvalui aventurile avute cu Trump, relateaza NBC News, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

O publicatie din SUA a platit un fost model pentru a nu declara ca a avut o aventura cu Donald Trump

Publicatia americana National Enquirer a recunoscut ca a platit un fost model al revistei Playboy pentru a o impiedica sa declare public faptul ca inainte de alegerile din 2016 a avut o aventura cu presedintele SUA, Donald Trump, au anuntat miercuri procurorii federali, relateaza Mediafax care citeaza Reuters.

Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, condamnat la 3 ani de nchisoare

Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare de un judecator federal din Manhattan, o pedeapsa mai degraba moderata pentru fostul aliat al presedintelui Statelor Unite, pe care l-a acuzat direct, inainte de pronuntarea sentintei, scrie AFP.

Procurorii federali ancheteaza modul n care a cheltuit banii comitetul de nvestitura al lui Donald Trump

Procurorii federali investigheaza daca comitetul pentru ceremoniile de investire a presedintelui american Donald Trump a cheltuit in mod neadecvat o parte din fondurile stranse, scrie joi Wall Street Journal, citand persoane familiarizate cu cazul, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Presedintele Donald Trump, ingrijorat ca ar putea fi suspendat

Presedintele american, Donald Trump, si-a exprimat ingrijorarea privind faptul ca ar putea fi suspendat din functie dupa ce democratii vor controla Camera Reprezentantilor, conform unei surse apropiate presedintelui, informeaza CNN.

Donald Trump este ingrijorat ca ar putea fi suspendat - CNN

Presedintele american, Donald Trump, si-a exprimat ingrijorarea privind faptul ca ar putea fi suspendat din functie dupa ce democratii vor controla Camera Reprezentantilor, conform unei surse apropiate.

Probleme pentru TRUMP? ANI GREI de inchisoare pentru fostul sau avocat in dosarul ingerintelor ruse de la prezidentialele din 2016!

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, care candva spunea ca ar incasa un glont pentru presedinte, a fost condamnat, miercuri, la trei ani de inchisoare in dosarul privind ingerintele ruse in ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )