Libnet.ro
UNICEF

12:00

Donald Trump vs. Google Images. Inamicii internauti ai presedintelui SUA au facut ca portretul sau sa fie afisat la cautarea dupa termenul idiot

Adevărul Adevărul,
Donald Trump vs. Google Images. Inamicii internauti ai presedintelui SUA au facut ca portretul sau sa fie afisat la cautarea dupa termenul idiot

Prima pagina cu rezultate afisata de motorul de cautare Google Images pentru termenul idiot abunda in imagini cu presedintele SUA, Donald Trump. continuă pe Adevărul

Modul n care activistii fac jocurile pe Google Images/ Cautati idiot si obtii poze cu Trump

Prima pagina a rezultatelor cautarii pe Google a devenit prima linie a protestelor impotriva Donald Trump, potrivitThe Guardian. La finalul unei saptamani excelente in care numele sau a fost prezent in titlurile mai multor ziare, Donald Trump a sarit in fruntea clasamentului Google in cautarea imaginilor. Daca veti cauta pe Google Images idiot, primele rezultate vor fi poze cu Donald Trump.

Ce i-a spus Regina Elisabeta in soapta presedintelui SUA. Trump: A fost intr-adevar ceva foarte special

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit, vineri seara, cu Regina Elisabeta a Marii Britanii la Castelul Windsor din Londra. Multa lume s-a intrebat despre ce au vorbit cei doi la.

Doliu la Casa Alba: Un agent care se ocupa de protejarea lui Donald Trump a murit dupa vizita acestuia din Scotia

Un agent de la Secret Service care se ocupa cu paza si protectia presedintelui american Donald Trump a murit marti dupa ce suferise un atac vascular cerebral duminica in timpul vizitei liderului de la Casa Alba la.

Donald Trump sustine ca este dur fata de Moscova si crede ca Rusia a sistat actiunile contra SUA / Casa Alba: Declaratia a fost nteleasa gresit, amenintarea rusa exista n continuare

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri dupa-amiaza ca Moscova a sistat actiunile impotriva Statelor Unite, contrazicand evaluarile serviciilor de informatii americane, care atrag atentia ca ingerintele ruse continua. Liderul de la Casa Alba a sustinut de asemenea ca este presedintele care a avut cea mai dura abordare fata de Rusia. The Times: in privinta Iranului Trump are dreptate, Europa, nuNew Yorker: Cum au mintit Trump si Putin la Helsinki .

Cum s-a remarcat Melania la intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin - VIDEO

La intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin a fost prezenta si Prima Doamna a SUA, care a ales sa se faca remarcata la aceasta ocazie si printr-o tinuta de bun gust. Melania Trump a purtat un.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a aflat ca a fost inregistrat in secret de avocatul sau

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca avocatul lui l-a inregistrat in secret. Acesta a catalogat gestul avocatului ca fiind ceva de neconceput si probabil.

Donald Trump nu sustine organizarea unui referendum n estul Ucrainei

Presedintele SUA, Donald Trump, nu intentioneaza sa sustina organizarea vreunui referendum in regiunile separatiste din estul Ucrainei, a anuntat vineri seara Casa Alba, potrivit site-ului Axios. com.

Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Casa Alba

Donald Trump vrea o noua intalnire cu Vladimir Putin. Dupa intrevederea de la Helsinki, din 16 iulie, presedintele SUA i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala, John Bolton, sa il invite la.

Donald Trump respinge planul lui Vladimir Putin privind actiuni reciproce de interogare

Presedintele SUA, Donald Trump, nu este de acord cu propunerea omologului sau din Rusia, Vladimir Putin, privind interogarea unor cetateni americani de autoritatile ruse in schimbul cooperarii Moscovei in investigatia privind ingerintele electorale, anunta Casa Alba, potrivit site-ului Axios. com.

Donald Trump pune sub semnul intrebarii NATO: De ce am apara o tara-membru de mici dimensiuni ca Muntenegru? Asta poate declansa al Treilea Razboi Mondial (VIDEO)

Donald Trump face declaratii socante. Presedintele SUA se intreaba retoric daca merita aparat un stat membru de dimensiunile Muntenegru, care s-ar putea incheia cu un al Treilea Rasboi Mondial. De ce am.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )