Libnet.ro
UNICEF

07:45

Donald Trump i-a oferit asigurari premierului Shinzo Abe ca va ajuta la repatrierea cetatenilor japonezi rapiti de Coreea de Nord

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump i-a oferit asigurari premierului Shinzo Abe ca va ajuta la repatrierea cetatenilor japonezi rapiti de Coreea de Nord

Donald Trump a declarat miercuri ca Tokyo are parte de tot sprijinul sau si ca va ajuta la repatrierea cetatenilor japonezi rapiti de Coreea de Nord intre anii 1970 si 1980, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump, anunt important legat de intalnirea cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca e posibil ca intalnirea cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, sa nu mai aiba loc. Cu ocazia primirii premierului japonez Shinzo Abe la Mar-a-Lago, in.

Shinzo Abe vine la Mar-a-Lago pentru a gasi cu Donald Trump un consens asupra Coreei de Nord

Premierul japonez Shinzo Abe incepe astazi o vizita de doua zile in Statele Unite, unde va fi primit de presedintele Donald Trump pentru discutii concentrate asupra dosarului nord-coreean, scrie Reuters.

Fostul sef FBI, despre Donald Trump: E inapt moral sa fie presedinte

James Comey, fostul director al FBI demis de Trump in 2017, a declarat ca presedintele american Donald Trump este nepotrivit moralmente ca lider al Statelor Unite. O persoana . ) care vorbeste despre.

Donald Trump, despre intalnirea cu Kim Jong-un: Daca nu va fi productiva, ma voi ridica si voi pleca

Presedintele SUA, Donald Trump, a facut, miercuri, declaratii controversate despre intalnirea pe care urmeaza sa o aiba cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un. Liderul de la Casa Alba a spus ca e dispus.

Donald Trump, despre intalnirea cu liderul nord-coreean: Daca nu va fi productiva, ma voi ridica, in mod respectuos, si voi pleca

Presedintele SUA, Donald Trump, a vorbit miercuri despre intalnirea pe care urmeaza sa o aiba cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un. Liderul SUA a marturisit ca e dispus sa se ridice si sa plece de la.

Donald Trump: Nimeni nu a fost la fel de dur ca mine in relatia cu Rusia

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, joi, ca nimeni nu a fost mai dur ca el in relatia cu Rusia, adaugand ca va impune noi sanctiuni impotriva Moscovei doar atunci cand Rusia va merita.

Adevarul din spatele atacului SUA din Siria. Ce a decis Donald Trump

Presedintele Donald Trump a ales una dintre optiunile moderate, atunci cand a decis atacul cu rachete in Siria, desi ar fi preferat un atac mai puternic, scrie Wall Street Journal. Alaturi de consilierii.

Cat de rezistenta este Bestia, limuzina prezidentiala a lui Donald Trump

Donald Trump mai are putin pana sa primeasca limuzina prezidentiala adaptata vremurilor actuale, care il va proteja pe parcursul deplasarilor oficiale. Limuzina, cunoscuta colocvial ca bestia, va fi dezvaluita publicului in cateva luni. Aceasta este produsa de Cadillac si a fost livrata deja Serviciilor Secrete din SUA, pentru efectuarea testelor finale. Masina trebuia sa fie [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )