Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump il insulta pe un protestatar in timpul unui miting electoral. Du-te acasa si fa exercitii

B1 B1,
Donald Trump il insulta pe un protestatar in timpul unui miting electoral. Du-te acasa si fa exercitii

Presedintele american Donald Trump l-a umilit public pe un protestatar care lua parte la un miting electoral de-al sau din New Hampshire si care l-a intrerupt din discurs, relateaza The Independent. Tipul ala. continuă pe B1

Mizele intalnirii lui Klaus Iohannis cu presedintele SUA, Donald Trump: De la vize pana la energie

Energia, securitatea si parteneriatul strategic intre Romania si SUA sunt principalele puncte pe care le va discuta Klaus Iohannis cu omologul american, Donald Trump, in timpul vizitei pe care o va face presedintele roman la Washington, pe 20 august.

Klaus Iohannis il invita pe Donald Trump in Romania! Ce i-a mai cerut seful statului oficialului SUA

Donald Trump a fost invitat oficial de catre Klaus Iohannis in Romania. O data cu aceasta invitatie a venit si o rugaminte pentru un subiect ce trebuie neaparat discutat de cei doi. Ce i-a cerut seful statului presedintelui Satelor Unite ale Americii? Klaus Iohannis, invitatia in Romania pentru Donald Trump. Ce i-a cerut presedintelui SUA? .

Donald Trump a multumit Marii Britanii pentru un parteneriat statornic

Presedintele american Donald Trump a multumit Administratiei de la Londra pentru un parteneriat statornic in probleme globale, in cadrul unei conversatii telefonice cu prim-ministrul britanic Boris Johnson, a transmis Casa Alba, conform Reuters, citat de Mediafax. Presedintele Donald Trump, n. red. ) si-a exprimat aprecierea pentru parteneriatul statornic cu Marea Britanie in ceea ce priveste problemele globale, se mentioneaza intr-un comunicat emis de Casa Alba.

Donald Trump ar vrea ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda

Presedintele american Donald Trump si-a intrebat in mai multe randuri consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda de la guvernul danez, iar biroul consilierului de la Casa Alba a analizat aceasta posibilitate, au declarat joi doua surse pentru CNN.

Donald Trump si-a intrebat consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda

Presedintele american Donald Trump si-a intrebat in mai multe randuri consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda de la guvernul danez, iar biroul consilierului de la Casa Alba a analizat aceasta posibilitate, au declarat joi doua surse pentru CNN.

Donald Trump: Armata Chinei se deplaseaza catre granita cu Hong Kong Orasul trece prin proteste fara precedent (VIDEO)

Presedintele SUA a anuntat, marti, ca serviciile secrete americane l-au informat ca militarii chinezi se deplaseaza spre granita cu Hong Kong. Donald Trump a lansat un apel la calm.

Ce va discuta Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa puna pe agenda discutiilor de la Casa Alba, din 20 august, si situatia vizelor pentru romani. Seful statului ii va propune astfel, presedintelui Donald Trump ridicarea.

Donald Trump doreste o investigatie completa in cazul mortii lui Jeffrey Epstein

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca doreste o investigatie completa in cazul mortii omului de afaceri Jeffrey Epstein, care s-a spanzurat in celula sa sambata, intr-o inchisoare din New York, informeaza Mediafax citand Reuters.

Donald Trump afirma ca trupe chineze se deplaseaza la frontiera cu Hong Kong

Serviciile de informatii americane au anuntat ca are loc o desfasurare a trupelor chineze la frontiera cu Hong Kong , a scris marti, pe Twitter, presedintele american Donald Trump, care a lansat catre toata lumea un apel la calm, transmit AFP si dpa.

SUA: Donald Trump cere o ancheta asupra mortii lui Jeffrey Epstein

Presedintele American Donald Trump a declarat ca doreste o ancheta completa cu privire la moarte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )