Libnet.ro
UNICEF

15:45

Donald Trump se intalneste la Casa Alba cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, dupa UN IMENS SCANDAL

B1 B1,
Donald Trump se intalneste la Casa Alba cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, dupa UN IMENS SCANDAL

Presedintele Donald Trump urmeaza sa se intalneasca marti la Washington cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, o intalnire care are loc pe fondul mai multor controverse care vizeaza legaturile. continuă pe B1

Seful diplomatiei ruse se intalneste cu presedintele SUA la Washington. Lavrov merge peste Ocean, intr-un moment extrem de tensionat

Serghei Lavrov, ministrul rus al Afacerilor Externe, se va intalni cu Donald Trump, presedintele SUA, in timpul discutiilor pe care le va purta marti la Washington cu omologul sau, Mike Pompeo, sustine agentia.

Donald Trump il primeste pe seful diplomatiei ruse la Casa Alba

Donald Trump il primeste pe ministrul rus de Externe Seghei Lavrov, o intalnire care urmeaza sa fie scrutata cu atentie, in contextul in care relatiile presedintelui american cu Moscova au fost marcate de nenumarate controverse, relateaza AFP.

Casa Alba nu va participa la audierile vizand suspendarea lui Trump

Casa Alba a calificat, vineri, ancheta privind suspendarea presedintelui Donald Trump ca fiind complet lipsita de temei si un abuz de putere inainte de termenul stabilit de democratii din Camera Reprezentantilor pentru Casa Alba pentru a anunta daca va participa la procedurile in vederea suspendarii.

Serghei Lavrov: SUA au blocat publicarea comunicatiilor cu Rusia din timpul alegerilor prezidentiale americane din 2016

Serghei Lavrov, seful diplomatiei ruse, a declarat, marti, ca Moscova a dorit sa publice comunicatiile cu Washingtonul care ar exonera Rusia de acuzatiile ca s-a amestecat in alegerile prezidentiale americane.

Donald Trump devine al treilea presedinte american care va fi pus sub acuzare, pentru abuz de putere si obstructionarea Congresului Cel mai probabil, Trump va fi achitat de Senat

Democratii au retinut marti doua capete de acuzare impotriva lui Donald Trump in procedura de destituire care il vizeaza pe presedintele american: abuz de putere si obstructionarea Congresului, scrie AFP.

Donald Trump denunta cele doua capete de inculpare a sa in vederea destituirii drept ridicole

Presedintele american Donald Trump a denuntat drept ridicole cele doua capete de inculpare a sa formulate de catre democrati in cadrul procedurii de destituire, relateaza AFP.

Doua capete de acuzare pentru Donald Trump

Democratii americani au retinut marti doua capete inculpare a lui Donald Trump in cadrul procedurii destituirii presedintelui american, abuzul de putere si obstructionarea bunului mers al Congresului, conform News. ro.

Amazon il acuza pe Donald Trump de presiune necorespunzatoare pentru pierderea unui contract de 10 miliarde de dolari cu Pentagonul. Acuza si compania Microsoft

Gigantul Amazon l-a acuzat, luni, pe presedintele american Donald Trump ca ar fi profitat de functie pentru a aplica presiune necorespunzatoare asupra unor factori decizionali din cadrul Pentagonului pentru a.

Amazon il acuza pe Donald Trump de pierderea unui contract estimat la 10 miliarde de dolari

Amazon. com l-a acuzat luni, pe presedintele american Donald Trump de presiuni si partinire, pentru atribuirea companiei concurente, Microsoft a unui contract in valoare de 10 miliarde de dolari, transmite News. ro.

Donald Trump acuzat de antisemitism in urma unui discurs in Florida

Asociatii evreiesti americane il acuza pe Donald Trump de antisemitism, dupa ce acesta i-a catalogat pe unii alegatori evrei din sectorul imobiliar drept criminali brutali care vor vota cu el pentru a evita sa le fie impozitata averea, relateaza The Huffington Post.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )