Libnet.ro
UNICEF

13:00

Donald Trump se va intalni luna viitoare cu Printul Harry si Regina Elisabeta a II-a in timpul unei vizite de stat

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump se va intalni luna viitoare cu Printul Harry si Regina Elisabeta a II-a in timpul unei vizite de stat

Printul Harry se va alatura reginei Elisabeta a II-a la o masa de pranz privata cu Donald Trump si sotia lui, Melania, luna viitoare, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Joe Biden se anunta cel mai serios rival al lui Donald Trump la prezidentialele din 2020

Atunci cand Joe Biden a intrat in cursa Partidului Democrat pentru nominalizarea la prezidentiale, luna trecuta, scepticii se indoiau ca simbolul politicii secolului trecut va supravietui campaniei electorale de generatie noua. insa pana acum, Biden a demonstrat ca ar fi un adversar de temut pentru Donald Trump.

Donald Trump, luat la rost de Nike si Adidas: ce ii transmit producatorii de echipamente sportive

Donald Trump, presedintele Americii, e luat la rost de marii producatori de echipamente sportive. Nike si Adidas sustin ca razboiul comercial pe care si-l doreste liderul de la Casa Alba cu China ar putea avea efecte catastrofale. Donald Trump ar putea ajunge sa constate, pe propria piele, efectele unor politici care pot produce efecte de [] .

Donald Trump isi acuza din nou fostul ministru Tillerson ca este prost ca noaptea

Donald Trump si-a acuzat din nou fostul secretat de Stat Rex Tillerson ca este prost ca noaptea, dupa ce acesta a afirmat ca presedintele american a fost mai slab pregatit decat omologul sau Vladimir Putin pentru prima intalnire dintre cei doi, scrie AFP.

Si-au spus ADIO!? Printul Harry a parasit apartamentul conjugal

Nunta mare in Familia Regala. Lady Gabriella de Windsor 38 de ani), fiica unuia dintre verisorii Reginei Elisabeta, printul Michael, s-a casatorit cu Thomas Kingston, sambata 18 mai), la Capela Sfantul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )