Libnet.ro
UNICEF

06:00

Donald Trump intervine n criza din Germania: Poporul german se ntoarce mpotriva liderilor / Nu vrem ca ce se ntmpla cu imigratia n Europa sa se ntmple la noi!

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump intervine n criza din Germania: Poporul german se ntoarce mpotriva liderilor / Nu vrem ca ce se ntmpla cu imigratia n Europa sa se ntmple la noi!

Presedintele american Donald Trump s-a amestecat luni in criza politica din Germania, afirmand ca germanii se intorc impotriva cancelarului Angela Merkel din cauza crizei migratorii, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump: Acordul cu Coreea de Nord este laudat si sarbatorit de toata Asia. n SUA, unii ar prefera mai degraba sa esueze dect sa recunoasca o victorie a lui Trump

Presedintele american Donald Trump sustine, intr-o postare pe Twitter, ca acordul cu Coreea de Nord este laudat de toata Asia si ca oamenii sunt foarte fericiti, in timp ce in SUA unii ar prefera mai degraba sa esueze decat sa recunoasca o victorie a lui Trump.

DONALD TRUMP, discutii despre apararea FRONTIEREI cu PREMIERUL UNGARIEI! INCREDIBIL ce se va intampla langa GRANITA CU ROMANIA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, la telefonat pe premierul maghiar Viktor Orban pentru a discuta despre noul ambasador al SUA in Ungaria, care isi ia postul in primire saptamana viitoare, a.

Donald Trump a ordonat Pentagonului sa creeze o forta armata spatiala: Trebuie sa dominam spatiul

Presedintele american Donald Trump si-a confirmat luni oficial vointa de a crea o a sasea ramura a fortelor armate americane, o forta spatiala space force), care va fi independenta de aviatia.

Donald Trump ataca politica Germaniei privind migrantii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat luni ca Statele Unite trebuie sa evite problemele legate de migratie cu care se confrunta Europa si a atacat politica Germaniei in aceasta privinta.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, cere o investigatie asupra anchetei privind ingerinta rusa

Ancheta cu privire la o posibila complicitate intre Rusia si echipa de campanie a lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din 2016 ar trebui sa faca la randul sau obiectul unei anchete, a declarat duminica avocatul presedintelui american, Rudy Giuliani, relateaza AFP.

Donald Trump, dupa ce angajatii Washington Post i-au cerut lui Jeff Bezos salarii mai mari: O greva prelungita ar fi minunata. Am scapa de stiri false

Presedintele american Donald Trump sustine ca jurnalistii de la Washington Post vor sa intre in greva din cauza salariilor mici, referindu-se la o scrisoare adresata de acestia patronului lor, Jeff Bezos, in care afirma ca date fiind rezultatele bune al publicatiei, s-ar impune marirea salariilor angajatilor si acordarea de beneficii, potrivit News. ro.

Donald Trump, dupa ce angajatii Washington Post i-au cerut lui Jeff Bezos salarii mai mari: O greva prelungita ar fi minunata. Am scapa de stirile false

Presedintele american Donald Trump sustine ca jurnalistii de la Washington Post vor sa intre in greva din cauza salariilor mici, referindu-se la o scrisoare adresata de acestia patronului lor, Jeff Bezos, in care afirma ca date fiind rezultatele bune al publicatiei, s-ar impune marirea salariilor angajatilor si acordarea de beneficii.

Donald Trump catre Shinzo Abe: Daca ti trimit 25 de milioane de mexicani, nu o sa mai rami prim-ministru (surse Wall Street Journal)

Presedintele american Donald Trump i-ar fi spus premierului japonez Shinzo Abe ca nu ar mai ramane prim-ministru daca ar fi trebuit sa gestioneze 25 de milioane de mexicani. De asemenea, el i-ar fi transmis presedintelui francez Emmanuel Macron ca toti teroristii sunt la Paris, conform unor informatii difuzate de Wall Street Journal si citate de Newsweek, transmite News. ro.

SUA: Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump, dispus sa coopereze cu investigatorii federali (surse CNN)

Avocatul presedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, ar fi spus familiei si prietenilor ca este dispus sa coopereze cu investigatorii federali pentru a micsora presiunea asupra sa si a familiei sale, conform unor surse citate de postul CNN, scrie Mediafax.

Donald Trump a difuzat imagini de la summitul G7, pentru a contracara stirile false

Presedintele SUA, Donald Trump, a postat sambata, pe Twitter, mai multe imagini de la intalnirea pe care a avut-o cu liderii din Grupul tarilor puternic industralizate G7), afirmand ca, in pofida stirilor false, s-a inteles foarte bine cu omologii lui, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )