Libnet.ro
UNICEF

16:15

Donald Trump, intrebat de ridicarea vizelor pentru romani: Este o chestiune la care ne gandim

B1 B1,
Donald Trump, intrebat de ridicarea vizelor pentru romani: Este o chestiune la care ne gandim

Subiectul ridicarii vizelor pentru romanii care vor sa calatoreasca in Statele Unite a fost adus in discutie in timpul intalnirii dintre Donald Trump si Klaus Iohannis de la Casa Alba. intrebat la. continuă pe B1

Donald Trump despre eliminarea vizelor pentru romani: Este o chestiune la care ne gandim

Presedintele american, Donald Trump, a declarat marti, la intalnirea cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, ca discutiile vor viza si subiectul eliminarii vizelor pentru cetatenii romani care vin in.

Corespondenta din SUA. Trump sprijina eliminarea vizelor pentru romani. Sustinem Romania pentru a fi eligibila pentru Visa Waiver

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine Romania pentru a deveni eligibila pentru Programul Visa Waiver, adica eliminarea vizelor pentru romani, potrivit unui comunicat al Casei Albe.

Primele imagini de la Casa Alba. Klaus Iohannis in dialog cu Donald Trump in Biroul Oval - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis participa in aceste momente la dialogul cu Donald Trump, la Casa Alba. Temele principale sunt parteneriatul strategic si ridicarea vizelor pentru romani. Potrivit unor.

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oara

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oara, a anuntat luni seara unul dintre fiii presedintelu.

Donald Trump confirma ca i-ar placea sa cumpere Groenlanda: in esenta, este o mare tranzactie imobiliara

Presedintele american Donald Trump a confirmat interesul de a cumpara Groenlanda de la Danemarca, o eventualitate pe care a calificat-o drept o mare tranzactie imobiliara, precizand insa ca nu este vorba de o prioritate pentru Statele Unite, scrie AFP.

Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba. Ce se intampla la 21:10

Klaus Iohannis este primit astazi, 20 august, de Donald Trump, in SUA, la Casa Alba. Ai mai jos programul intalnirii presedintelui Romaniei cu liderul SUA. Ce se intampla la 21:10? Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba Klaus Iohannis va fi primit astazi, la Casa Alba, de presedintele american Donald Trump.

Mizele intalnirii dintre Iohannis si Trump: vize, investitii in energie, securitate. Surse: inca un pas pentru ridicarea vizelor

Cu doua luni inainte de campania pentru prezidentiale, Klaus Iohannis va fi primit la Casa Alba de Donald Trump. Vor fi trei mari teme pe agenda discutiilor: problema vizelor, investitiile SUA in Marea Neagra, franate de PSD, si prezenta militarilor americani in Romania.

IOHANNIS LA CASA ALBA Donald Trump: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucit

ACTUALIZARE - Declaratie comuna: SUA reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni eligibila pentru intrarea in Visa Waiver, transmite Agerpres. ----------- *ACTUALIZARE - Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca inscriptionata cu sloganul: Make Romania Great Again ----------- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest domeniu exista rezultate bune. ------------ *ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman: Este o onoare sa fim aici alaturi de presedintele Romaniei. Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna decat oricand. Avem relatii comerciale foarte bune. Sunt foarte multi romani in SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri romanesti aici. Si sa stiti ca americanii iubesc romanii. ------------- *ACTUALIZARE - Donald Trump reafirma Parteneriatul dintre SUA si Romania si isi exprima sustinerea pentru eforturile Romaniei de a intra in programul Visa Waiver, se arata intr-o declaratie data publicitatii de Casa Alba. ------------- Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua state, transmite Agerpres.

Remus Stefureac: Abordarea presedintelui Iohannis privind ridicarea vizelor e foarte corecta. Decizia e la Congresul american

Politologul Remus Stefureac, fost diplomat si consilier al ambasadorului George Maior, a subliniat, la Adevarul Live, faptul ca presedintele Klaus Iohannis procedeaza corect in momentul in care ridica iarasi problema ridicarii vizelor pentru romanii care merg in Statele Unite.

UPDATE Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Alba Trump: Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, la ora locala 14,00 21,00 ora Romaniei). UPDATE 22:20 Discutiile tete-a-tete, care erau prevazut pentru o jumatate de ora, s-au incheiat dupa aproximativ o ora. UPDATE 21:30 Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand, a declarat Donald Trump, in Biroul Ovala, alaturi de Klaus Iohannis, despre care a spus ca are respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )