Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump isi indeamna sustinatorii sa inverseze rezultatul alegerilor prezidentiale, Biden cheama la unitate

Adevărul Adevărul,
Donald Trump isi indeamna sustinatorii sa inverseze rezultatul alegerilor prezidentiale, Biden cheama la unitate

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a cerut miercuri sustinatorilor sai sa inverseze rezultatul alegerilor prezidentiale la mai mult de doua saptamani dupa anuntul victoriei rivalului sau democrat Joe Biden, continuand sa denunte, fara dovezi si in pofida esecurilor din instanta, un scrutin fraudulos. Presedintele ales al SUA Joe Biden a facut apel la americani sa puna capat epocii intunecate a dezbinarii. continuă pe Adevărul

Biden face apel la unitate: Suntem in razboi cu coronavirusul, nu unul impotriva celuilalt Trump isi cheama suporterii sa rastoarne rezultatul alegerilor VIDEO

Presedintele ales al SUA Joe Biden a facut apel la americani sa puna capat epocii intunecate a dezbinarii, in conditiile in care tara va avea de infruntat o iarna lunga si dificila din cauza Covid-19, relateaza BBC News.

Donald Trump nu se lasa cu actiunile de contestare a rezultatului alegerilor. Vrea sa mearga pana la Curtea Suprema

Presedintele in exercitiu, Donald Trump, care contesta rezultatul alegerilor, vrea sa mearga pana la Curtea Suprema. Un renumit constitutionalist a declarat pentru Fox News ca exista motive de contestare, desi n-a vazut dovezile, dar ca acestea nu sunt suficiente pentru o schimbare semnificativa a numarului de voturi.

Un aliat important al lui Donald Trump l-a indemnat sa renunte la procese: Comportamentul echipei de avocati e o rusine nationala

Fostul guvernator al statului New Jersey Chris Christie, un aliat important al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, l-a indemnat sa renunte la eforturile legale de a rasturna rezultatul alegerilor.

Dupa ce a transmis un mesaj prin telefon la o audiere a senatorilor republicani, cerand inversarea alegerilor, Donald Trump i-a chemat la Casa Alba

Dupa ce a transmis un mesaj prin difuzorul telefonului sustinatorilor sai prezenti intr-o sala de conferinte a unui hotel din Gettysburg, prin care a cerut inversarea rezultatului alegerilor, Donald Trump i-a invitat la Casa Alba pe senatorii republicani. Presa americana a notat locul in care desfasurat o audiere privind nereguli electorale la care au participat si avocatii campaniei: aici a fost purtata o batalie importanta a Razboiului Civil.

Digi24: Tacerea fara precedent a lui Donald Trump

Presedintele american in exercitiu Donald Trump nu a mai raspuns la nicio intrebare din partea presei din ziua alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Donald Trump, doua succese de etapa in instante: Un tribunal a blocat certificarea rezultatelor din Pennsylvania, iar in Nevada va fi organizata o audiere cu privire la acuzatiile de frauda electorala

Lupta juridica pe care o poarta presedintele in exercitiu Donald Trump in ceea ce priveste alegerile prezidentiale americane a inregistrat o victorie rara miercuri, cand un tribunal din Pennsylvania s-a.

Donald Trump, ignorat de Pentagon, care refuza sa acorde un permis de exploatare miniera in Alaska

Departamentul american al Apararii a refuzat miercuri sa acorde un permis pentru proiectul de exploatare miniera de aur si cupru Pebble Mine din Alaska, punand capat aproape definitiv acestui proiect criticat pentru consecintele sale nefaste asupra mediului, dar sustinut de Donald Trump, informeaza AFP.

Donald Trump il gratiaza pe curcanul Porumb de Thanksgiving (FOTO)

Cu ocazia traditionalelor evenimente desfasurate la Casa Alba de Thanksgiving, presedintele in functie Donald Trump l-a gratiat pe curcanul Corn Porumb). Sarbatoarea a fost marcata anul acesta de.

Donald Trump si-a facut una din ultimele indatoriri ceremoniale la Casa Alba: A gratiat complet un curcan cu prilejul Zilei Recunostintei VIDEO

Presedintele american in exercitiu Donald Trump l-a gratiat pe curcanul Corn Porumb) de Ziua Recunostintei, o sarbatoare marcata anul acesta de pandemia de COVID-19, relateaza AFP.

Donald Trump a acceptat inceperea procesului de tranzitie catre Administratia Joe Biden

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite ale Americii, a dat unda verde procesului de tranzitie spre Administratia Biden, la mai bine de doua saptamani de cand televiziunile americane au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )