Libnet.ro
UNICEF

19:15

Donald Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Roger Stone, condamnat la 3 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Donald Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Roger Stone, condamnat la 3 ani de inchisoare

Presedintele SUA Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau de o viata, fostul sau consilier Roger Stone, care a fost condamnat la 40 de luni de inchisoare, fiind acuzat ca i-a mintit pe unii membri ai Congresului, pentru a-l proteja pe Trump. Anuntul a venit la cateva zile dupa ce Stone a fost raportat la o inchisoare federala din Georgia. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Trump, dupa ce l-a gratiat pe fostul sau consilier: Infractori sunt cei din cealalta parte

Presedintele american Donald Trump a notat, sambata, pe Facebook, ca fostul sau consilier Roger Stone, pe care l-a gratiat, a fost tinta unei vanatori de vrajitoare ilegala si ca adevaratii infractori sunt cei din cealalta parte, inclusiv Joe Biden si Barack Obama.

Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau Roger Stone

Presedintele american, Donald Trump, i-a comutat pedeapsa cu inchisoarea prietenului sau Roger Stone, condamnat in februarie la 40 de luni de inchisoare.

DONALD TRUMP: Relatiile cu China au fost grav deteriorate

Presedintele american Donald Trump a decis astazi ca relatiile americane cu China au fost grav afectate.

Noi dezvaluiri ale nepoatei lui Donald Trump despre copilaria acestuia: tatal sau era un sociopat inalt functional

Mary Trump, nepoata presedintelui american Donald Trump, psiholog clinician, a scris in cartea sa ca personalitatea acestuia a fost modelata in copilarie de un tata sociopat inalt functional, relateaza The Guardian care a obtinut in avans o copie a cartii.

Donald Trump afirma ca relatia dintre SUA si China este deteriorata grav de pandemia de coronavirus si ca faza a doua a acordului comercial nu este o prioritate

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca nu se gandeste la o posibila noua faza a acordului comercial dintre Statele Unite si China, el adaugand ca relatia dintre cele doua tari a fost deteriorata grav de pandemia de coronavirus, relateaza CNBC.

Donald Trump are 91% sanse pentru un al doilea mandat, prezice modelul elaborat de un profesor

Acesta este pronosticul unui profesor de stiinte politice care a prezis corect rezultatele in cinci din sase alegeri care au avut loc din 1996. Modelul Primarelor ii da lui Donald Trump o sansa de 91% de a castiga in noiembrie, a declarat joi pentru Mediaite Helmut Norpoth, profesor la Stony Brook.

Alegeri SUA 2020. Proiectul Lincoln: republicanii care s-au unit impotriva lui Donald Trump

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, poate conta pe sprijinul unor republicani, care vor, indiferent de pret, sa-l vada pe Donald Trump infrant in alegerile din 3 noiembrie.

Decizie fara precedent a lui Donald Trump! A fost un soc pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii

Donald Trump a retras Statele Unite din Organizatia Mondiala a sanatatii. Administratia de la Casa Alba a anuntat deja Natiunile Unite in legatura cu acest demers. Presedintele american a acuzat din nou OMS ca este subordonata Chinei.

Senatorul republican Mitt Romney: Decizia lui Trump de a-l gratia pe Roger Stone, un act de coruptie fara precedent

Senatorul republican Mitt Romney, unul dintre foarte putinii membri ai partidului prezidential care il critica deschis pe Donald Trump, a denuntat dur sambata decizia liderului de la Casa Alba de a-i comuta pedeapsa cu inchisoarea a prietenului sau Roger Stone, care scapa astfel de detentie, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )