Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump neaga ca si-a schimbat viziunea privind zidul de la granita cu Mexicul: Zidul e Zidul

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump neaga ca si-a schimbat viziunea privind zidul de la granita cu Mexicul: Zidul e Zidul

Presedintele american Donald Trump neaga, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca si-ar fi schimbat viziunea cu privire la construirea zidului la granita cu Mexicul, dupa cateva ore de la declaratiile facute de seful cabinetului sau, John Kelly, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Donald Trump se apara: Nu sunt rasist!

Presedintele american Donald Trump a negat ca este rasist, in contextul scandalului izbucnit dupa ce el a folosit expresia tari de rahat pentru a descrie natiunile africane. Trump a folosit termenul saptamana trecuta in cadrul unei reuniuni in Biroul Oval privind reforma in materie de imigratie, scrie BBCNews in pagina electronica.

BBC: Donald Trump, unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna

Donald Trump a promis sa schimbe fata politicii americane si sa transfere puterea inapoi oamenilor. Dupa 12 luni de la investirea in functia de presedinte al SUA,BBCface un rezumat al reusitelor si nereusitelor sale. Trump este unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna.

Donald Trump: Rusia ajuta Coreea de Nord sa incalce sanctiunile internationale

Donald Trump a declarat, intr-un interviu pentru Reuters, ca Rusia ajuta Coreea de Nord sa obtina resurse, incalcandu-se astfel sanctiunile internationale impuse nord-coreenilor. Rusia nu ne ajuta deloc in ceea ce priveste Coreea de Nord. Ceea ce face China, strica Rusia, este de parere Trump.

Acesta este testul care a stabilit sa Donald Trump nu sufera de tulburari cognitive. Tu ce punctaj ai?

Nu sunt probleme cu sanatatea mintala a lui Donald Trump. Presedintele american a solicitat un test cognitiv, Montreal cognitive assessment Moca), ca parte a primei examinari medicale la care a.

Ce spune medicul Casei Albe despre starea de sanatate a lui Donald Trump

Starea de sanatate a lui Donald Trump este excelenta, sustine medicul Casei Albe, dupa ce presedintele Statelor Unite a trecut de prima vizita medicala anuala de la preluarea.

Cum arata testul care a stabilit ca Donald Trump nu sufera de tulburari cognitive

Desenarea orei pe ceas, sa stii sa numesti o camila sau o trasatura comuna intre un tren si o bicicleta: acestea au fost probele la care a fost supus presedintele american Donald Trump pentru a detecta daca sufera de tulburari cognitive, scrie AFP.

Kim Jong-un, noi declaratii dure la adresa lui Donald Trump

Autoritatile din Coreea de Nord au apreciat marti ca mesajul presedintelui american Donald Trump, care s-a laudat ca are un buton nuclear 'mult mai mare' decat cel al liderului nord-coreean Kim.

Donald Trump, criticat dur dupa ce si-a lasat sotia si fiul in ploaie, iar el a stat sub umbrela - VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost criticat dur, dupa ce a fost fotografiat protejandu-se de ploaie cu o umbrela, in timp ce Melania si fiul sau Baron merg in spatele sau prin.

Casa Alba: Donald Trump se afla intr-o stare de sanatate exceptionala

Presedintele SUA, Donald Trump, a obtinuit un scor normal la examenul cognitiv si prezinta o stare excelenta de sanatate, desi ar beneficia de pe urma unei diete cu continut scazut de grasimi, combinata cu cateva zeci de minute de sport pe zi, a declarat medicul Casei Albe, citat de Reuters.

Nici copilul, nici nevasta n-o sa strice freza asta:Gestul lipsit de cavalerism al lui Donald Trump fata de sotia si fiul sau, la imbarcarea in avion FOTO

Presedintele Statelor Unite Donald Trump, impreuna cu sotia sa, Melania, si fiul sau, Barron, in varsta de 11 ani, au fost surpinsi de fotografi urcand la bordul Fortelor Aeriene, in Florida, pe o vreme ploioasa, insa atentia a fost atrasa de gestul liderului american.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )