Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, nemultumit de modul in care se raporteaza mortii de Covid in SUA

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, nemultumit de modul in care se raporteaza mortii de Covid in SUA

Presedintele american Donald Trunp este nemultumit de modul in care se raporteaza mortii de Covid-19 in SUA. Cei care mor din alte cauze sunt raportati decedati din cauza Covid, sustine liderul de la Casa Alba, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Donald Trump l-a prins pe Dumnezeu de un picior: Sfarsitul petrolului cutremura pozitia lui Joe Biden in alegeri

Desi nu a reusit sa produca marea bomba a campaniei, care sa schimbe tendinta votului popular si la nivelul statelor cheie si sa-i garanteze drumul spre al doilea mandat, Presedintele SUA, Donald Trump, a obtinut glontul de argint fara sa vrea.

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump a votat anticipat: Am votat pentru un tip pe nume Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat sambata, cu zece zile inainte de alegerile prezidentiale, pentru un tip pe nume Trump, intr-o sectie de vot din West Palm Beach, in Florida, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Sudanul normalizeaza legaturile cu Israelul. Multe alte acorduri de pace vor urma in Orientul Mijlociu,a anuntat Donald Trump

Sudanul va normaliza relatiile cu Israelul, a anuntat Donald Trump, in contextul in care Washingtonul a mediat acordul de pace, dupa ce recent alte doua tari din Liga Araba au recunoscut Israelul, relateaza BBC.

Cine a moderat dezbaterea prezidentiala din SUA. Donald Trump: Groaznica si nedreapta

Moderatoarea dezbaterii prezidentiale din SUA este a doua femeie de culoare care conduce discutia electorala a doi candidati americani. Ea a fost catalogata in trecut de catre Donald Trump groaznica si nedreapta.

VIDEO Donald Trump vs. Joe Biden, ultima dezbatere inainte de alegerile din SUA: principalele teme abordate si reprosurile pe care si le-au facut cei doi

In SUA a avut loc ultima dezbatere televizata inainte de alegerile din 3 noiembrie intre Donald Trump si Joe Biden, candidatii la functia de presedinte al tarii.

Nepoata presedintelui: Donald Trump are o intreaga serie de simptome care trimit la anumite tulburari de personalitate

Donald Trump are o intreaga serie de simptome care trimit la anumite tulburari de personalitate, declara la postul francez RTL nepoata presedintelui american Mary Trump, un psiholog, care se abtine insa sa puna un diagnostic, intr-o interventie in care-si prezinta fara menajamente unchiul drept notoriu de incompetent.

Rudy Giuliani neaga ca ar fi facut ceva gresit in noul film Borat. Avocatul lui Donald Trump spune ca se incearca discreditarea acuzatiilor de coruptie aduse lui Hunter Biden (VIDEO)

Rudolph Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, a fost surprins in noua satira Borat a lui Sacha Baron Cohen, care intr-o scena editata il arata urmarind o actrita ce juca un.

Donald Trump a votat! Pe cine a ales presedintele SUA?

Donald Trump a votat anticipat in West Palm Beach pentru alegerile prezidentiale din SUA, intr-o sec.

Donald Trump a votat anticipat. Actualul presedinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida

Sambata, 24 octombrie, presedintele american Donald Trump a votat anticipat, intr-o sectie din West Palm Beach, Florida. Seful statului a ales cu 10 zile inainte de data alegerilor prezidentiale de peste ocean,.

Donald Trump isi plange de mila: Niciun presedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

Presedintele SUA Donald Trump a declarat intr-un eveniment electoral in Florida ca a jucat mereu dupa regulile Washingtonului, plangandu-se in fata alegatorilor ca niciun alt presedinte nu a trecut prin ce a trecut asta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2028 seconds )