Libnet.ro
UNICEF

15:00

Donald Trump: Niciun presedinte nu a fost atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Niciun presedinte nu a fost atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu

Presedintele american, Donald Trump, a respins marti criticile la adresa atitudinii sale fata de Moscova, spunand ca nu a existat vreodata un presedinte atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu, transmite. continuă pe Antena3

Trump: Niciun presedinte nu a fost atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu

Donald Trump a declarat ca nu a existat vreodata un presedinte atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu. Presedintele american a reactionat astfel dupa ce a fost criticat pentru atitudinea pe care a avut-o.

Donald Trump, aspru criticat pentru prestatia de la Helsinki: E cu totul in buzunarul lui Putin/ Trebuie sa-si dea seama ca Rusia nu este aliatul nostru

Summitul istoric cu Vladimir Putin i-a creat mai multe probleme interne presedintelui american Donald Trump. Acesta a fost aspru criticat pentru ca in conferinta comuna a creditat afirmatiile lui Putin in dauna in.

Un Summit NATO zbuciumat, de pomina, dominat de Donald Trump

Summitul NATO de la Bruxelles a fost unul extrem de zbuciumat, acoperit in torentele de vorbe, imagini si autopromovare caracteristice Presedintelui american Donald Trump, care a dominat si a acoperit mediatic pe deplin summitul. Nu a mai fost vorba despre documente, despre acorduri importante, despre continut, ci doar despre Trump, ce a spus Trump, ce a vorbit Trump, ce a modificat Trump, cum a fortat Trump.

Donald Trump a fost intrebat daca va candida pentru inca un mandat de presedinte. Ce a raspuns

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat la alegerile din 2020 deoarece toata lumea vrea sa o fac si ca nu exista candidati democrati care sa il.

Liderul republicanilor din Congres: Donald Trump trebuie sa realizeze ca Rusia nu este aliatul nostru

Liderul republicanilor din Congresul american, Paul Ryan, i-a cerut lui lui Donald Trump sa realizeze ca Rusia nu este aliatul nostru, dupa conferinta de presa cu omologul sau Vladimir Putin, scrie AFP.

Nancy Pelosi afirma ca presedintelui american i-a fost frica sa l nfrunte pe Putin: n fiecare zi ma ntreb ce au rusii despre Donald Trump

Sefa democratilor din Camera Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a sugerat, luni, ca Moscova il santajeaza pe presedintele Donald Trump, iar Rusia are ceva despre liderul american, in timp ce liderii Statelor Unite si Rusiei s-au intalnit la Helsinki, Finlanda, relateazaThe Washington Times.

Donald Trump: Avem multi inamici: UE, Rusia si China. Cum a reactionat presedintele Consiliului European

Presedintele american Donald Trump a apreciat ca Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii SUA, intr-un interviu difuzat in ajunul primei sale intalniri bilaterale cu omologul s?.

Donald Trump, o noua afirmatie BELICOASA. Presedintele SUA vrea sa isi puna TOATA lumea in cap: UE, Rusia si China sunt INAMICII nostri. Reactia lui Tusk

UPDATE: Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a reactionat dupa ce Donald trump a calificat UE drept inamic in chestiuni comerciale. Fostul premier polonez considera ca Uniunea Europeana si SUA sunt.

Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Presedintele american, Donald Trump, a apreciat ca Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite. El a facut aceasta declaratie in cadrul unui interviu difuzat in ajunul primei sale intalniri bilaterale cu omologul sau rus Vladimir Putin, care va avea loc luni la Helsinki, transmit agentiile Belga si dpa.

VIDEO Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Uniunea Europeana, Rusia si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP si Reuters. Replica lui Donald Tusk: Sa spui ca UE si SUA sunt inamici economici e fake news.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )