Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump nominalizeaza doi guvernatori ai Rezervei federale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump nominalizeaza doi guvernatori ai Rezervei federale

Presedintele american Donald Trump ii nominalizeaza pe economistii Judy Shelton si Christopher Waller sa ocupe cele doua posturi vacante de guvernatori ai Rezervei federale americane Fed), a anuntat Casa Alba, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul inculparii lui Donald Trump ajunge in Senat. Ce il asteapta pe presedintele american

Camera Reprezentantilor va vota miercuri trimiterea catre Senat a articolelor de impeachment pentru inceperea procesului politic impotriva presedintelui Donald Trump.

DONALD TRUMP: Riscul iminent din partea lui Soleimani nu prea conteaza

Presedintele american Donald Trump si-a aparat, luni, decizia de ucidere a generalului iranian Qassem Soleimani, argumentand ca acesta reprezenta un risc iminent pentru Statele Unite, dar si ca riscul nu prea conteaza, avand in vedere istoria liderului militar.

Donald Trump, acuzat ca minte si ca stie totul in scandalul ucrainean

Un asociat al avocatului personal al lui Rudy Giuliani, Lev Parnas, il acuza pe presedintele american Donald Trump de faptul ca stie totul in scandalul ucrainean, relateaza The Huffington Post.

SUA: Nancy Pelosi anunta coordonatorii actiunii de acuzare a lui Donald Trump in vederea demiterii

Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, a anuntat, miercuri dupa-amiaza, coordonatorii actiunii de formulare a acuzatiilor in procedura demiterii presedintelui Donald Trump, informeaza CNN, citat de Mediafax.

Premierul britanic, Boris Johnson, l-a indemnat pe Donald Trump sa negocieze un nou pact cu Iranul

Prim-ministrul britanic Boris Johnson l-a indemnat marti pe presedintele american Donald Trump sa inlocuiasca acordul nuclear cu Iranul cu un text negociat chiar de el si care sa garanteze ca Republica islamica nu va obtine arma atomica, transmite Reuters.

Procesul lui Donald Trump a inceput

Senatul a deschis in mod solemn, procesul destituirii lui Donald Trump. Al treilea presedinte din istoria Statelor Unite care se confrunta cu o asemenea lovitura, relateaza AFP.

Procesul efectiv de demitere a lui Donald Trump va incepe marti

Procesul pentru destituirea presedintelui Donald Trump va incepe probabil la 21 ianuarie, a declarat.

Republicanii vor sa limiteze puterea lui Donald Trump de a lansa operatiuni militare impotriva Iranului

Senatul american, majoritar republican, va adopta, saptamana viitoare, o rezolutie vizand sa limiteze puterea lui Donald Trump de a lansa operatiuni militare impotriva Iranului, cu ajutorul unor senatori republicani, a anuntat initiatorul democrat al textului Tim Kaine.

Procesul pentru destituirea lui Donald Trump incepe pe 21 ianuarie

Zi istorica in Congresul American. Camera Reprezentantilor decide astazi daca va trimite in Senat dosarul de inculpare a presedintelui Donald Trump.

Oficial: Procesul din Senat privind demiterea lui Donald Trump ar urma sa inceapa pe 21 ianuarie

Procesul din Senatul american privind demiterea presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, va incepe cel mai probabil pe 21 ianuarie, a declarat marti liderul senatorilor republicani, Mitch McConnell, informeaza CBS News, citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )