Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, noua masura impotriva Coreei de Nord: Presedintele american a semnat noi masuri de inasprire a sanctiunilor

B1 B1,
Donald Trump, noua masura impotriva Coreei de Nord: Presedintele american a semnat noi masuri de inasprire a sanctiunilor

Presedintele american Donald Trump a semnat un nou ordin prezidential prin care inaspreste sanctiunile puse impotriva Coreei de Nord pentru programul nuclear al regimului de la Phenian, conform. continuă pe B1

Donald Trump ameninta sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat la Adunarea Generala a ONU ca daca SUA vor fi obligate sa se apere si sa-si apere) aliatii, nu vom avea alta varianta decat sa distrugem in totalitate Coreea de Nord, relateaza New York Times.

VIDEO Donald Trump ameninta sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat la Adunarea Generala a ONU ca daca SUA vor fi obligate sa se apere si sa-si apere) aliatii, nu vom avea alta varianta decat sa distrugem in totalitate Coreea de Nord, relateaza New York Times.

Trump anunta noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni Coreei de Nord, relateaza Reuters.

Radu Tudor, despre amenintarile lui Donald Trump cu privire la distrugerea totala a Coreei de Nord: Aceasta declaratie trebuie analizata si la virgula

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre amenintarile lansate de presedintele american, Donald Trump, cu privire la distrugerea totala a Coreei de.

Donald Trump anunta ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni regimului de la Phenian

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca va impune noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord, in contextul tensiunilor cu regimul Kim Jong-Un, care a efectuat o serie de teste nucleare si balistice.

Se strange latul: Donald Trump si Xi Jinping au convenit sa creasca presiunea asupra Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez Xi Jinping au convenit luni in cadrul unei convorbiri telefonice sa maximizeze presiunile asupra Coreii de Nord printr-o aplicare riguroasa a.

Prima reactie a lui Kim Jong-Un dupa ce Donald Trump l-a amenintat cu distrugerea totala

Seful diplomatiei de la Phenian a comparat amenintarile cu razboiul formulate de Donald Trump la adresa Coreii de Nord cu latratul unui caine si a lasat sa se inteleaga ca tara sa nu.

VIDEO Maduro l-a catalogat pe Donald Trump drept noul Hitler al politicii internationale

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, l-a catalogat pe Donald Trump drept noul Hitler al politicii internationale. Astfel, Maduro a raspuns astfel discursului virulent pe care Donald Trump l-a sustinut la Adunarea Generala a ONU .

Donald Trump si Xi Jinping, de acord sa maximizeze presiunea asupra Phenianului

Presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez Xi Jinping s-au angajat, intr-o convorbire la telefon, sa maximizeze presunea asupra Coreei de Nord printr-o aplicare viguroasa a rezolutiilor Consiliului de Securitate al ONU, a anuntat luni Casa Alba, relateaza AFP.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu distrugerea totala in cazul unui atac lansat de Phenian

Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, in fata ONU, ca va distruge in totalitate Coreea de Nord, un regim viciat, in cazul unui atac lansat de Phenian, relateaza AFP. Trump a avertizat, in primul sau discurs in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, ca liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, se lanseaza intr-o misiune sinucigasa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )