Libnet.ro
UNICEF

17:30

Donald Trump, o noua provocare la adresa Iranului: Statele Unite trimite 1.500 de militari in Orientul Mijlociu

B1 B1,
Donald Trump, o noua provocare la adresa Iranului: Statele Unite trimite 1.500 de militari in Orientul Mijlociu

Tensiunile dintre Statele Unite si Iran ar putea capata noi proportii in urma ultimei decizii luate de presedintele Donald Trump. Mai exact, liderul de la Casa Alba a anuntat trimiterea a 1. 500 de militari. continuă pe B1

Joe Biden se anunta cel mai serios rival al lui Donald Trump la prezidentialele din 2020

Atunci cand Joe Biden a intrat in cursa Partidului Democrat pentru nominalizarea la prezidentiale, luna trecuta, scepticii se indoiau ca simbolul politicii secolului trecut va supravietui campaniei electorale de generatie noua. insa pana acum, Biden a demonstrat ca ar fi un adversar de temut pentru Donald Trump.

Donald Trump, luat la rost de Nike si Adidas: ce ii transmit producatorii de echipamente sportive

Donald Trump, presedintele Americii, e luat la rost de marii producatori de echipamente sportive. Nike si Adidas sustin ca razboiul comercial pe care si-l doreste liderul de la Casa Alba cu China ar putea avea efecte catastrofale. Donald Trump ar putea ajunge sa constate, pe propria piele, efectele unor politici care pot produce efecte de [] .

Donald Trump isi acuza din nou fostul ministru Tillerson ca este prost ca noaptea

Donald Trump si-a acuzat din nou fostul secretat de Stat Rex Tillerson ca este prost ca noaptea, dupa ce acesta a afirmat ca presedintele american a fost mai slab pregatit decat omologul sau Vladimir Putin pentru prima intalnire dintre cei doi, scrie AFP.

Donald Trump i-a cerut unui fost consilier sa nu depuna marturie in fata Congresului

Presedintele american Donald Trump i-a cerut fostului consilier Don McGahn sa nu depuna marturie, in fata Congresului, in ancheta privind ingerintele ruse in alegerile prezidentiale americane, relateaaza Mediafax, citand site-ul agentiei Reuters.

Statele Unite planuiesc impunerea de taxe vamale asupra Chinei de alte cateva sute de miliarde de dolari

Statele Unite este la cel mult o luna distanta de la impunerea unor noi taxe vamale asupra Chinei, pe produse in valoare de 300 de miliarde de dolari, relateaza Euronews, care citeaza delcaratiile Secretarului.

Mesaj subtil al Chinei: in plin razboi comercial si tehnologic cu Statele Unite, Xi Jinping viziteaza o uzina de tratare a pamanturilor rare

O simpla vizita, dar incarcata de simboluri. Inspectand o uzina de tratare a pamanturilor rare, in plin razboi comercial cu Washingtonul, presedintele chinez a lasat subtil sa planeze o amenintare: blocarea exporturilor acestor metale de care Statele Unite sunt dependente, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )