Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Donald Trump a purtat masca in public pentru prima oara de la inceputul pandemiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump a purtat masca in public pentru prima oara de la inceputul pandemiei

Presedintele american Donald Trump a purtat o masca de protectie in public pentru prima data de la inceputul pandemiei coronavirusului, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

Donald Trump apare purtand masca in public pentru prima data

Presedintele SUA Donald Trump a purtat sambata, pentru prima data de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, masca de protectie in public.

Donald Trump are 91% sanse pentru un al doilea mandat, prezice modelul elaborat de un profesor

Acesta este pronosticul unui profesor de stiinte politice care a prezis corect rezultatele in cinci din sase alegeri care au avut loc din 1996. Modelul Primarelor ii da lui Donald Trump o sansa de 91% de a castiga in noiembrie, a declarat joi pentru Mediaite Helmut Norpoth, profesor la Stony Brook.

Presedintele Trump a purtat masca,pentru prima data de la inceputul pandemiei

Presedintele SUA Donald Trump a vizitat, sambata, Centrul Medical Walter Reed, care se ocupa cu ingrijirea militarilor raniti. Pentru prima data de la inceputul pandemiei, Trump a purtat masca, dupa luni in sir in care a refuzat sa-si acopere fata in public. Trump sustinea ca purtarea mastii l-ar face sa para slabit si incapabil sa gestioneze pandemia.

Presedintele SUA, cu masca in public, in premiera de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Donald Trump: Nu am fost niciodata impotriva lor

Donald Trump, presedintele SUA, a fost vazut, pentru prima oara de la izbcunirea pandemiei de coronavirus, purtand o masca de protectie. Liderul american a vizitat Spitalul militar Walter Reed de langa.

Donald Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Roger Stone, condamnat la 3 ani de inchisoare

Presedintele SUA Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau de o viata, fostul sau consilier Roger Stone, care a fost condamnat la 40 de luni de inchisoare, fiind acuzat ca i-a mintit pe unii membri ai Congresului, pentru a-l proteja pe Trump. Anuntul a venit la cateva zile dupa ce Stone a fost raportat la o inchisoare federala din Georgia.

DONALD TRUMP: Relatiile cu China au fost grav deteriorate

Presedintele american Donald Trump a decis astazi ca relatiile americane cu China au fost grav afectate.

Decizie istorica luata de Donald Trump in criza Covid-19

Presedintele Donald Trump a luat o decizie greu de anticipat de catre americani. El a explicat in pu.

Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau Roger Stone

Presedintele american, Donald Trump, i-a comutat pedeapsa cu inchisoarea prietenului sau Roger Stone, condamnat in februarie la 40 de luni de inchisoare.

Donald Trump afirma ca relatia dintre SUA si China este deteriorata grav de pandemia de coronavirus si ca faza a doua a acordului comercial nu este o prioritate

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca nu se gandeste la o posibila noua faza a acordului comercial dintre Statele Unite si China, el adaugand ca relatia dintre cele doua tari a fost deteriorata grav de pandemia de coronavirus, relateaza CNBC.

Coronavirus in lume: Pandemia e in crestere in Balcani Trump, pentru prima data cu masca Proteste in Israel

Cifrele raman aparent modeste, insa reaparitia pandemiei coronavirusului exista: ingrijorarea se dezvolta in Balcani, o regiune saraca a Europei, cu infrastructuri medicale fragile. in urma acestei acceleratii, mai multe tari europene au stabilit sau au mentinut restrictii de calatorie pentru bulgari si romani: carantina de 14 zile sau test negativ obligatoriu la sosire. 46 Franta va introduce teste sistematice pe aeroporturi pentru calatorii din tarile rosii15. 17 Iran: in fata reinvierii tragice a virusului, Khamenei solicita salvarea tarii14. 34 Anticorpii produsi la contactul cu noul coronavirus nu se mentin in corp mai mult de cateva luni, arata un studiu efectuat in orasul german Munchen14. 28 Ungaria impune noi restrictii la granita. Romania, pusa pe lista galbena pentru care e obligatorie carantina pana la doua teste negative de COVID-19 Masura nu se aplica celor in tranzit11. 12 Un tanar american de 30 de ani a murit dupa ce s-a infectat la o petrecere COVID. Care au fost ultimele sale cuvinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )