Libnet.ro
UNICEF

10:30

Donald Trump a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean. Ce a transmis Kim Jong-Un

Antena3 Antena3,
Donald Trump a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean. Ce a transmis Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump a primit miercuri o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong-Un, ce reprezinta continuarea discutiilor avute recent cu privire la denuclearizarea Peninsulei Coreene, a anuntat. continuă pe Antena3

Donald Trump spune ca e dispus sa discute cu Hassan Rouhani

Presedintele american Donald Trump a declarat, luni, ca ar fi dispus sa se intalneasca cu liderul iranian Hassan Rouhani, fara a pune conditii prealabile, pentru a discuta despre cum ar putea fi imbunatatite legaturile dintre cele doua state, dupa ce SUA au iesit din Acordul nuclear iranian din 2015.

Donald Trump l-a nominalizat oficial pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA in Romania

Presedintele american Donald Trump a trimis la Senat nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al SUA in Romania, informeaza un comunicat postat pe site-ul Casei Albe marti, 31 iulie, citat de Agerpres.

Presedintele american Donald Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA in Romania

Presedintele american Donald Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti.

Este oficial! Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman pentru functia de ambasador al Statelor Unite in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata intr-un.

Donald Trump i cere ministrului Justitiei sa puna capat imediat anchetei privind ingerinta Rusiei n alegerile din 2016

Presedintele american Donald Trump i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Jeff Sessions, sa puna imediat capat anchetei privind ingerinta ruseasca in alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP.

UPDATE Donald Trump i cere ministrului Justitiei sa puna capat imediat anchetei privind ingerinta Rusiei n alegerile din 2016 / Casa Alba: Nu e un ordin, e opinia presedintelui

Presedintele american Donald Trump i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Jeff Sessions, sa puna imediat capat anchetei privind ingerinta ruseasca in alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP.

in SUA incepe procesul lui Paul Manafort, seful de campanie al presedintelui Donald Trump

Procesul care il priveste pe Paul Manafort, seful de campanie a lui Donald Trump in timpul alegerilor din 2016, a incepe astazi, in Alexandria, statul Virginia, si se asteapta sa clarifice modul in care milioane de dolari proveniti de la companii din Ucraina au ajuns in conturile sale bancare.

Donald Trump sustine a avut o relatie de afaceri foarte neplacuta si conflictuala cu Mueller

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat ca a avut o relatie de afaceri foarte neplacuta si conflictuala cu Robert Mueller, procurorul special ce coordoneaza anchetele privind ingerintele Rusiei in campania electorala, acuzandu-l ca este in conflict de interese in privinta acestei anchete, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )