Libnet.ro
UNICEF

05:00

Donald Trump promite o pedeapsa severa daca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis de sauditi

Adevărul Adevărul,
Donald Trump promite o pedeapsa severa daca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis de sauditi

Presedintele Donald Trump a promis, in cadrul unui interviu pentru emisiunea 60 Minutes, ca Statele Unite vor afla ce s-a intamplat cu jurnalistul saudit Jamal Khashoggi si ca va exista o pedeapsa severa daca se va descoperi ca aceasta a fost ucis, scrie CNN. continuă pe Adevărul

Turcia sustine ca are dovezi video si audio ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost omorat in Consulatul Arabiei Saudite

Oficiali turci le-au spus omologilor americani ca au inregistrari video si audio care dovedesc ca jurnalistul Jamal Khashoggi, colaborator al publicatiei Washington Post, a fost ucis in Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul.

Raspunsul Melaniei, intreaba daca il iubeste pe Donald Trump (VIDEO)

Melania Trump a declarat ca nu ia in seama zvonurile conform carora ar fi fost inselata de Donald Trump, mai ales acum cand, ca prima Doamna a Statelor Unite, are alte prioritati. Melania a fost int.

Nicolas Maduro acuza Administratia Donald Trump ca ncearca sa l asasineze

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a acuzat Admnistratia Statelor Unite ca intentioneaza sa il asasineze, in pofida faptului ca, in urma cu doua saptamani, presedintele Donald Trump a declarat ca este dispus sa se intalneasca cu acesta, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

LOVITURA politica! Donald Trump a CEDAT! Va fi anchetat! Se asteapta la ce e mai rau

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnalat, joi, ca este dispus sa fie audiat in investigatia privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din anul 2016, condusa de procurorul Robert.

Donald Trump: SUA ancheteaza cazul jurnalistului saudit disparut n Turcia

Presedintele american Donald Trump a declarat, joi, ca Statele Unite sunt foarte dure in cazul disparitiei jurnalistului saudit si se tem ca acesta a fost asasinat in Istanbul, adaugand ca avem oameni care ancheteaza cazul si colaboram impreuna cu Turcia si cu Arabia Saudita', relateaza agentia Associated Press, citata de Mediafax.

Donald Trump, noul JR Ewing din Dallas. Sue Ellen face o comparatie naucitoare: Presedintele SUA, ego, bani, afaceri si afemeiat

Celebra Sue Ellen din serialul Dallas, actrita Linda Gray spune despre Donald Trump ca este asemeni personajului JR Ewing, magnatul petrolului si personaj negativ in cunsocutul serial de televiziune. Avem.

Donald Trump beneficiaza de o cota de incredere stabila in randul americanilor: Ce spun ultimele sondaje

Presedintele american Donald Trump continua sa aiba o rata de popularitate stabila in randul americanilor. Ultimele sondaje de opinie in arata cu o cota de incredere in jurul valorii de 50%, o cifra extrem.

Donald Trump si Kim Jong-un se vor ntlni dupa alegerile din noiembrie din Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat marti ca al doilea summit cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc candva dupa alegerile partiale din Statele Unite din data de 6 noiembrie, relateaza Reuters.

Daca Riadul a comis crima va fi aspru pedepsit

Presedintele american Donald Trump a estimat ca Arabia Saudita s-ar putea afla in spatele disparitiei jurnalistului Jamal Khashoggi si ca, daca acest lucru se va adeveri, SUA vor aplica o 'pedeapsa severa ' Riadului, transmit astazi Reuters si AFP.

Turcia a informat oficialii americani ca are probe video si audio care demonsteaza ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost asasinat in interiorul consulatului saudit din Istanbul

Lovitura de proportii in dosarul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi! Guvernul turc a informat oficialii americani ca are probe video si audio care dovedesc ca jurnalistul saudit a fost ucis in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )