Libnet.ro
UNICEF

23:00

Donald Trump o propune pe Kelly Craft pentru functia de ambasador SUA la ONU

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump o propune pe Kelly Craft pentru functia de ambasador SUA la ONU

Presedintele american Donald Trump a nominalizat-o vineri pe Kelly Craft, actual reprezentant american in Canada, pentru functia de ambasador SUA la Natiunile Unite, relateaza site-ul agentiei Reuters citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Diplomata Kelly Knight Craft, nominalizata pentru functia de ambasadoare la ONU

Presedintele american Donald Trump a nominalizat-o pe diplomata Kelly Knight Craft in postul de ambasadoare a Statelor Unite la ONU.

Donald Trump o nominalizeaza pe diplomata Kelly Knight Craft in postul de ambasadoare la ONU

Presedintele american Donald Trump a nominalizat-o pe diplomata Kelly Knight Craft in postul de ambasadoare a Statelor Unite la ONU, in locul lui Nikki Haley, dupa retragerea-surpriza a fostei purtatoare de cuvant a Departamentului american Heather Nauert, relateaza AFP.

Castigatori Zmeura de Aur 2019: o actrita nominalizata la Oscar 2019 si Donald Trump, desemnati cei mai slabi actori. Care e cel mai prost film

Holmes Watson a castigat patru premii Zmeura de Aur 2019, inclusiv pentru cel mai prost film, in timp ce presedintele Statelor Unite Donald Trump a fost recompensat cu doua dintre trofeele pe care nu si le doreste nimeni. Surprinzator, o actrita nominalizata la Oscar 2019 a primit o Zmeura de Aur pentru cea mai slaba interpretare.

Donald Trump ameninta cu veto rezolutia democratilor pentru blocarea starii de urgenta

Presedintele american, Donald Trump, s-a declarat ferm hotarat vineri sa faca uz de dreptul sau de veto daca o rezolutie vizand sa anuleze urgenta nationala, pe care a decretat-o pentru a putea construi un zid la frontiera cu Mexicul, va fi aprobata de Congres, transmite AFP, citat de Agerpres.

Donald Trump: Retragerea partiala a trupelor din Coreea de Sud nu se afla pe masa

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat din nou vineri ca retragerea partiala a trupelor americane stationate in Coreea de Sud nu face parte dintre subiectele de discutie pentru apropiatul summit cu liderul nord-coreean Kim Jong Un,.

Camera Reprezentantilor vrea sa anuleze decretul lui Donald Trump privind starea de urgenta

Membri democrati ai Camerei Reprezentantilor au depus, vineri, un proiect de lege care vizeaza blocarea deciziei presedintelui Donald Trump de a decreta starea de urgenta pentru a putea aloca fonduri destinate construirii zidului la frontiera Statelor Unite cu Mexicul, relateaza Mediafax.

E oficial. Seful campaniei lui Donald Trump vine in martie la Bucuresti. Cine e Brad Parscale

Seful de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, vine in Romania pe data de 21 martie pentru a participa la o conferinta in cadrul Academiei Romane.

Donald Trump, distins cu trofeul Zmeura de Aur dupa ce si-a jucat propriul rol

Presedintele american Donald Trump a primit trofeul Zmeura de Aur la categoria cel mai slab actor in rol principal. Asta dupa ce s-a jucat pe sine in doua documentare lansate in 2018, noteaza The.

Kim Jong Un ar fi plecat cu trenul spre Vietnam, unde va avea loc cel de-al doilea summit cu presedintele Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi plecat sambata, cu trenul, spre Vietnam, unde urmeaza sa aiba loc cel de-al doilea summit cu presedintele american Donald Trump, potrivit agentiei de presa TASS, citata de Reuters. intrevederea dintre cei doi ar urma sa aiba loc in cursul saptamanii viitoare.

Kim Jong Un a plecat cu trenul spre Vietnam, unde va avea loc cel de-al doilea summit cu presedintele Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi plecat sambata, cu trenul, spre Vietnam, unde urmeaza sa aiba loc cel de-al doilea summit cu presedintele american Donald Trump, potrivit agentiei de presa TASS, citata de Reuters. intrevederea dintre cei doi ar urma sa aiba loc in cursul saptamanii viitoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )