Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, reactie dupa alegeri: Sa speram ca vom putea lucra cu totii impreuna

Antena3 Antena3,
Donald Trump, reactie dupa alegeri: Sa speram ca vom putea lucra cu totii impreuna

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat miercuri speranta ca va putea colabora cu oponentii sai politici, democratii, in urmatorul Congres, facand apel la cele doua formatiuni sa lase. continuă pe Antena3

Donald Trump revendica un imens succes in alegeri. Democratii au preluat controlul in Camera Reprezentantilor

Presedintele american Donald Trump a revendicat marti seara un imens succes electoral si le-a multumit sustinatorilor sai intr-o scurta postare pe Twitter, transmite AFP. Democratii au preluat contro.

CUTREMUR in SUA! Jeff Sessions a demisionat din functia de Procuror General, la cererea lui Donald Trump

Procurorul General al SUA Jeff Sessions si-a prezentat miercuri demisia din functie, dupa ce presedintele american Donald Trump i-a cerut acest lucru si l-a criticat in repetate randuri. Scrisoarea care con.

Cand va avea loc intalnirea dintre Vladimir Putin si Donald Trump la Paris

Vladimir Putin va avea un scurt dineu de lucru cu liderul SUA, Donald Trump, pe data de 11 noiembrie, la Paris. Summitul se va desfasura in Palatul elysee, sediul Presedintiei Frantei, a declarat.

Casa Alba: A fost o noapte buna pentru presedintele Donald Trump

Sarah Sanders, purtatorul de cuvant de la Casa Alba, a transmis ca Administratia presedintelui american Donald Trump este optimista in ceea ce priveste rezultatul alegerilor legislative partiale si regionale de marti, relateaza CNN.

Donald Trump: O lupta pentru convingeri, nu pentru fapte

Donald Trump a transformat alegerile intermediare din SUA intr-un barometru privind politica sa. Indiferent de rezultat, e clar ca Trump a schimbat deja pe termen lung America, apreciaza redactoarea sefa a DW, Ines Pohl.

Donald Trump probabil nu se va ntlni cu Vladimir Putin la Paris

Presedintele SUA, Donald Trump, a spus luni ca probabil nu se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin la Paris, saptamana aceasta, in marja comemorarilor sfarsitului Primului Razboi Mondial pe 11 noiembrie, relateaza AFP.

Donald Trump TUNA si FULGERA: Cele mai mari companii, INVESTIGATE de Guvernul American

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA) Donald Trump a anuntat ca Facebook, Amazon si Alphabet, compania care opereaza brandul Google, sunt investigate de guvernul american cu privire la posibile.

Ce spune Alec Baldwin dupa ce a fost arestat si acuzat ca a lovit o persoana pentru un loc de parcare. Reactia dura a lui Donald Trump Jr

Actorul american Alec Baldwin, in varsta de 60 de ani, a reactionat public dupa ce a fost arestat la New York, din cauza unei altercatii cu un barbat, pentru un loc de parcare. Baldwin neaga acuzatiile.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa cererea DNA: Traim parca scenariul unei operatiuni ce s-ar putea intitula Salvati-l pe Lazar. Nu s-a primit la Senat vreo solicitare din partea procurorilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat miercuri seara, printr-o mesaj publicat pe Facebook, dupa aparitia informatiilor potrivit carora DNA a cerut Parlamentului avizarea urmaririi.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa cererea DNA: Traim parca scenariul unei operatiuni ce s-ar putea intitula Salvati-l pe Lazar. Nu s-a primit la Senat vreo solicitare din partea procurorilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat miercuri seara, printr-o mesaj publicat pe Facebook, dupa aparitia informatiilor potrivit carora DNA a cerut Parlamentului avizarea urmaririi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )