Libnet.ro
UNICEF

08:15

Donald Trump si-a facut una din ultimele indatoriri ceremoniale la Casa Alba: A gratiat complet un curcan cu prilejul Zilei Recunostintei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Donald Trump si-a facut una din ultimele indatoriri ceremoniale la Casa Alba: A gratiat complet un curcan cu prilejul Zilei Recunostintei VIDEO

Presedintele american in exercitiu Donald Trump l-a gratiat pe curcanul Corn Porumb) de Ziua Recunostintei, o sarbatoare marcata anul acesta de pandemia de COVID-19, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump il gratiaza pe curcanul Porumb de Thanksgiving (FOTO)

Cu ocazia traditionalelor evenimente desfasurate la Casa Alba de Thanksgiving, presedintele in functie Donald Trump l-a gratiat pe curcanul Corn Porumb). Sarbatoarea a fost marcata anul acesta de.

Donald Trump a acceptat inceperea procesului de tranzitie catre Administratia Joe Biden

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite ale Americii, a dat unda verde procesului de tranzitie spre Administratia Biden, la mai bine de doua saptamani de cand televiziunile americane au.

Donald Trump nu se lasa cu actiunile de contestare a rezultatului alegerilor. Vrea sa mearga pana la Curtea Suprema

Presedintele in exercitiu, Donald Trump, care contesta rezultatul alegerilor, vrea sa mearga pana la Curtea Suprema. Un renumit constitutionalist a declarat pentru Fox News ca exista motive de contestare, desi n-a vazut dovezile, dar ca acestea nu sunt suficiente pentru o schimbare semnificativa a numarului de voturi.

Netanyahu: Nu trebuie sa se revina la acordul nuclear cu Iranul, abandonat de presedintele american Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat duminica, intr-un aparent mesaj adresat presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, ca nu ar trebui sa se revina la acordul nuclear cu Iranul abandonat de presedintele Donald Trump, transmite Reuters.

Un aliat important al lui Donald Trump l-a indemnat sa renunte la procese: Comportamentul echipei de avocati e o rusine nationala

Fostul guvernator al statului New Jersey Chris Christie, un aliat important al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, l-a indemnat sa renunte la eforturile legale de a rasturna rezultatul alegerilor.

Donald Trump a cedat! A acceptat initierea procesului de tranzitie catre administratia Joe Biden

Donald Trump a autorizat, in cele din urma, luni seara, tranzitia pentru ca presedintele ales, Joe Biden, sa preia functia, la mai bine de doua saptamani de cand democratul l-a invins in alegerile prezidentiale din SUA.

Digi24: Tacerea fara precedent a lui Donald Trump

Presedintele american in exercitiu Donald Trump nu a mai raspuns la nicio intrebare din partea presei din ziua alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de optimismul provocat de informatiile privind distribuirea in curand a vaccinurilor pentru noul coronavitus si de posibila relaxare a carantinei in Franta, transmite Reuters.

Donald Trump a aprobat transferul de putere catre Biden promitand continuare bataliilor legale

Presedintele i-a instruit pe oficiali sa faca ceea ce trebuie facut chiar daca a promis ca va cont.

Un nou imperiu media conservator ar putea sa apara in SUA, avandu-l in centru pe Donald Trump: Parler in locul Twitter si Trump TV pe post de FoxNews

Platforma Parler, considerata o alternativa conservatoare la Twitter, a devenit cea mai descarcata aplicatie din Statele Unite dupa alegerile din 3 noiembrie, in special in randul republicanilor si ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )