Libnet.ro
UNICEF

12:15

Donald Trump spune ca asteapta cu nerabdare o a doua ntlnire cu Vladimir Putin

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump spune ca asteapta cu nerabdare o a doua ntlnire cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a scris joi pe Twitter ca asteapta cu nerabdare o a doua intalnire cu omologul sau rus Vladimir Putin si a sustinut din nou ca summitul de la Helsinki a fost un mare succes. continuă pe Hotnews

DONALD TRUMP nu se lasa! Vrea o noua intalnire cu VLADIMIR PUTIN! Detalii de ULTIM MOMENT

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca asteapta cu nerabdare o a doua intalnire cu Vladimir Putin si a sustinut ca summitul de la Helsinki a fost un mare succes. Summitul cu Rusia a fost un.

Donald Trump, invitatie la Washington adresata lui Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala, John Bolton, sa il invite la Washington pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat joi purtatoarea de cu.

Trump spune ca vrea sa se reintalneasca cu Putin si ataca presa: Summitul cu Rusia a fost un mare succes, mai putin pentru presa Fake News

Donald Trump a declarat joi, 19 iulie, ca asteapta cu nerabdare o noua intalnire cu Vladimir Putin - in toiul unei polemici in centrul careia se afla declaratiile sale de la Helsinki -, atacand presa, pe care o acuza ca nu a subliniat marele succes al summitului lor, relateaza AFP.

Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca a avut o intalnire minunata cu NATO, iar Alianta Nord-Atlantica este acum din nou puternica. in ceea ce priveste summit-ul sau cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat intalnirea ca fiind si mai buna decat cea cu liderii NATO.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

ntlnirea tete-a-tete dintre Donald Trump si Vladimir Putin a durat peste doua ore / Trump: Un nceput foarte bun

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

Trump spune ca ntlnirea cu Putin a fost si mai buna dect summitul NATO

Presedintele american Donald Trump sustine ca intalnirea cu Vladimir Putin, care a avut loc luni, la Helsinki, a fost si mai buna decat summitul NATO de saptamana trecuta, el acuzand presa de relatari distorsionate.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

Cum s-a remarcat Melania la intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin - VIDEO

La intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin a fost prezenta si Prima Doamna a SUA, care a ales sa se faca remarcata la aceasta ocazie si printr-o tinuta de bun gust. Melania Trump a purtat un.

LIVE VIDEO Conferinta comuna de presa Donald Trump - Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )