Libnet.ro
UNICEF

11:00

Donald Trump spune ca si mentine ncrederea n Kim Jong-Un, desi Phenianul denunta stilul de gangster al SUA

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump spune ca si mentine ncrederea n Kim Jong-Un, desi Phenianul denunta stilul de gangster al SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni ca are incredere ca liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, va respecta angajamentul denuclearizarii, desi regimul de la Phenian a denuntat stilul de gangster al Washingtonului. continuă pe Hotnews

Donald Trump, critici la adresa aliantilor din NATO inainte de summitul de la Bruxelles. Care sunt nemultumirile presedintelui american

Presedintele american Donald Trump a reluat criticile la adresa aliatilor din NATO privind refuzul acestora de a majora cheltuielile cu apararea. Aceste critici vin cu doar o zi inainte de plecarea acestuia pentru a .

Summit NATO, in plin SCANDAL intre UE si Donald Trump. Obiectivul lui Putin este de a exista DIVIZARI intre SUA si europeni

Liderii statelor din NATO se reunesc miercuri si joi, la Bruxelles, in cadrul unui summit unde este de asteptat ca Donald Trump sa le ceara din nou celorlalte tari membre ale Aliantei sa isi majoreze.

Donald Trump asigura ca este gata pentru ntlnirea fata-n-fata cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca este pregatit pentru intalnirea fata in fata cu omologul sau rus, Vladimir Putin, glumind despre jurnalistii care ii pun la indoiala lipsa de experienta si pregatire. Putin este foarte pregatit, dar Trump va fi?, a spus el, amuzandu-se de intrebarile primite din partea unor experti cu privire la summitul sau cu omul forte de la Kremlin, care va avea loc pe 16 iulie la Helsinki, Finlanda, relateaza Rador, care citeazaLa Libre.

Donald Trump va pleca intr-un tur de forta in Europa. Prima oprire: summit-ul NATO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, care a reusit deja sa intre in conflict cu principalii aliati ai Statelor Unite ale Americii, se pregateste pentru un turneu european care se anunta a fi tumultuos.

Ce cadou ii face Donald Trump lui Kim Jong-un

Secretarul de Stat american Mike Pompeo se va intalni cu Kim Jong-un la Phenian in aceasta saptamana si va ii va inmana, conform unor informatii, un cadou sub forma unui CD cu albumul lui Elton John, Rocket.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )