Libnet.ro
UNICEF

07:45

Donald Trump a spus cand va iesi pe piata vaccinul impotriva COVID-19. Vestile sunt foarte bune

Antena3 Antena3,
Donald Trump a spus cand va iesi pe piata vaccinul impotriva COVID-19. Vestile sunt foarte bune

Donald Trump, presedintele SUA, crede ca e posibil ca un vaccin impotriva COVID-19 sa apara inaintea alegerilor prezidentiale si parlamentare de pe 3 noiembrie. continuă pe Antena3

Facebook si Twitter, gesturi fara precedent impotriva lui Donald Trump: prostia care l-a costat

Donald Trump pare sa fi devenit cel mai important propovaduitor al dezinformarii. Presedintele SUA este penalizat constant de Facebook si Twitter. intr-o mutare fara precedent a celor de la.

Facebook a sters o postare a lui Donald Trump. Acest videoclip contine afirmatii false

Un mesaj video al presedintelui american a fost sters de Facebook, iar Twitter a blocat alte postari pana cand echipa lui Donald Trump nu-l retrage de pe reteaua sociala.

Donald Trump, campanie mascata din Romania. Facebook a luat decizia radicala inainte de alegerile din SUA

Facebook a eliminat o intreaga retea de conturi care ii faceau campanie mascata presedintelui Donald Trump, de pe teritoriul Romaniei. Ce erau publicate pe conturile cu procina aflati in randurile urmatoare. Conturi pro-Trump, eliminate de Facebook Compania Facebook a anuntat joi ca a decis sa elimine mai multe conturi in luna iulie, intrucat acestea promovau, .

Donald Trump, acuzat de Facebook si Twitter de dezinformari despre coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA, n. r. ), Donald Trump, a fost cenzurat de retelele de socializare Facebook si Twitter, fiind acuzat de dezinformari despre coronavirus. Donald Trump,.

DONALD TRUMP: Statele Unite ar trebui sa primeasca o parte substantiala din pretul de vanzare a TikTok

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca guvernul american ar trebui sa primeasca o parte substantiala din pretul de vanzare al operatiunilor platformei de socializare video TikTok din SUA si a avertizat ca va interzice serviciul in Statele Unite pe 15 septembrie, in lipsa unei vanzari a acesteia catre Microsoft sau catre alta companie.

Trei adolescenti inarmati cu AK-47 au intrat pe proprietatea privata a lui Donald Trump. Nu aveau habar unde sunt

Trei adolescenti au intrat pe cu o arma semi-automatica pe proprietatea presedintelui SUA, Donald Trump, din statiunea Mar-a-Lago.

Retea de conturi pro-Donald Trump administrate din Romania, eliminate de Facebook

Facebook a anuntat joi ca a eliminat recent o mica retea de conturi administrate din Romania care sprijineau campania pentru realegerea lui Donald Trump cu relatari referitoare la sustinerea sa de catre conservatori, afro-americani, crestini si urmaritori ai retelei Qanon, care promoveaza teorii ale conspiratiei, transmite Reuters.

Trei adolescenti inarmati cu o pusca AK47 incarcata, prinsi pe proprietatea lui Donald Trump din Florida. Tinerii ar fi ajuns acolo din greseala

Trei tineri inarmati cu o arma AK47, cea mai popular pusca de asalt din lume, au fost surprinsi pe proprietatea lui Donald Trump de la Mar-a-Lago, Florida. Adolescentii au declarat ca ar fi ajuns acolo din.

Facebook si Twitter au inchis conturile presedintelui Donald Trump

Facebook si Twitter l-au cenzurat pe Donald Trump pentru postari in care presedintele a afirmat ca copiii sunt aproape imuni la coronavirus, scrie Bbc.

Facebook si Twitter au eliminat cele mai recente postari ale presedintelui Donald Trump

Facebook si Twitter l-au cenzurat pe Donald Trump pentru postari in care presedintele a afirmat ca copiii sunt aproape imuni la coronavirus, scrie Bbc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )