Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump suprinde din nou: Presedintele SUA a sustinut ca relatiile dintre SUA si Italia dateaza inca din timpul Romei Antice. Val de ironii in mediul online (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump suprinde din nou: Presedintele SUA a sustinut ca relatiile dintre SUA si Italia dateaza inca din timpul Romei Antice. Val de ironii in mediul online (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a devenit din nou tinta criticilor si a ironiilor pe internet, dupa ce, in timpul unei conferinte de presa comune cu omologul sau italian, Sergio Mattarella, a declarat ca SUA. continuă pe B1

VIDEO O noua gafa marca Donald Trump, la o conferinta cu presedintele Sergio Mattarella: SUA si Italia sunt unite de mii de ani, de pe timpul Romei Antice

Presedintele Donald Trump a declarat miercuri in cadrul unei intalniri bilaterale cu presedintele Sergio Mattarella ca Statele Unite si Italia sunt legate de o mostenire culturala si politica care dateaza de mii de ani, din Roma Antica.

Donald Trump sustine ca jihadistii ar putea fi eliberati intentionat de fortele kurde pentru a forta SUA sa se implice in operatiune

Presedintele american Donald Trump a vorbit, luni, despre ipoteza conform careia kurzii ar elibera voluntar prizonieri din gruparea Stat Islamic pentru a forta Statele Unite sa se implice in conflict. Kurzii.

Donald Trump vrea ca avertizorul de integritate care a declansat Ucrainagate sa fie audiat pentru a-i afla identitatea

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca vrea sa-l vada pe avertizorul de integritate, ale carui declaratii au declansat inceperea unei proceduri de destituire impotriva lui, depunand marturie in fata Congresului SUA, informeaza AFP.

VIDEO Masacrul din Biserica fake news. Un filmulet cu Donald Trump impuscandu-si inamicii scandalizeaza presa americana

Un nou scandal a izbucnit in Statele Unite pe tema comportamentului amenintator si insultator al lui Donald Trump fata de presa care-i critica deciziile. intr-un filmulet inspirat dintr-un celebru film de spionaj si facut public la un eveniment pro-Trump, cel de-al 45-lea presedinte american este prezentat tragand cu pistolul in directia unor persoane avand fetele inlocuite cu logouri de presa si nume de rivali politici.

Robert De Niro continua atacurile la adresa lui Donald Trump: Abia astept sa il vad in inchisoare

Actorul Robert De Niro 76 de ani) i-a adresat, din nou, cuvinte grele presedintelui Statelor Unite ale Americii Donald Trump 73 de ani), marturisind ca isi doreste sa il vada dupa gratii.

Donald Trump il indeamna pe Recep Tayyip Erdogan sa incheie un acord cu militantii kurzi: Nu vreti sa fiti responsabil pentru macelarirea a mii de oameni

Presedintele american Donald Trump i-a trimis o scrisoare omologului sau turc Recep Tayyip Erdogan in care il avertizeaza sa incheie un acord cu militantii kurzi din Siria pentru a evita astfel ca Washingtonul s?.

Donald Trump ameninta cu sanctiuni devastatoare daca discutiile cu Turcia nu vor da rezultate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat miercuri ca Statele Unite vor incerca sa gaseasca o solutie impreuna cu Turcia in privinta ofensivei Ankarei din nordul Siriei, dar ca, in cazul in care discutiile nu vor da rezultate, sanctiunile americane vor fi devastatoare, potrivit Mediafax.

Donald Trump a semnat impunerea de sanctiuni impotriva Turciei. Sunt total pregatit sa distrug rapid economia turca

Presedintele american Donald Trump ameninta ca va distruge economia Turciei. Declaratia sa vine in contextul in care Turcia continua ofensiva in Siria, fara sa tina cont de avertismentele comunitatii.

Donald Trump a autorizat in mod oficial impunerea de sanctiuni Turciei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a autorizat luni impunerea de sanctiuni impotriva liderilor de la Ankara, reintroducerea tarifelor vamale pentru otelul turc si renuntarea la ideea incheierii unui acord comercial cu Ankara, ca raspuns la ofensiva Turciei din Siria, scrie Mediafax, citand France 24.

Hunter Biden se apara pentru prima data in fata atacurilor lui Donald Trump

Hunter Biden, fiul fostului vicepresedinte american Joe Biden, si-a aparat duminica pentru prima data activitatea in Ucraina si China, dupa criticile presedintelui Donald Trump, care la randul sau a implicat Casa Alba intr-o ancheta care ar putea duce la destituirea sa, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )