Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump SUSPENDA toate zborurile Statelor Unite cu Boeing 737 MAX 8 pana cand Boeing vine cu o solutie

B1 B1,
 Donald Trump SUSPENDA toate zborurile Statelor Unite cu Boeing 737 MAX 8 pana cand Boeing vine cu o solutie

Presedintele american Donald Trump a ordonat, miercuri, sistarea tuturor zborurilor care ar fi trebuit efectuate cu modelul de avion Boeing 737 MAX 8, in urma tragediei din Etiopia, relateaza CNN. Tot potrivit. continuă pe B1

Business report: Inflatia anuala a urcat inapoi spre 4%; Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei suspenda toate zborurile cu avioane Boeing 737 MAX. Boeing pierde peste 7% pe bursa;Tragi-comic: Posta Romana a cumparat carburanti la cel mai mare pret,

Alimentele s-au scumpit cu pana la 21% in ultimele doua luni. Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a crescut si. Importurile au depasit exporturile cu 1,26 miliarde de euro in ianuarie. in ianuarie 2019, deficitul balantei comerciale a fost de 1,259 miliarde euro, mai mare cu 481,9 milioane euro decat cel.

SUA suspenda operarea aeronavelor Boeing 737 MAX 8, anunta Donald Trump

Aeronavele Boeing 737 MAX 8 de pe teritoriul SUA vor fi blocate la sol, transmite Reuters, care citeaza o declaratie a presedintelui american Donald Trump.

SUA suspenda operarea aeronavelor Boeing 737 MAX, anunta Donald Trump

Aeronavele Boeing 737 MAX 8 si MAX 9 de pe teritoriul SUA vor fi blocate la sol, transmite Reuters, care citeaza o declaratie a presedintelui american Donald Trump.

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, o noua pedeapsa de 43 de luni de inchisoare

Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Donald Trump, a fost condamnat miercuri la inca 43 de luni de inchisoare, dupa o prima pedeapsa de 47 de luni incasata saptamana trecuta, ceea ce conduce la un total de 7 ani si jumatate de inchsoare, scrie AFP.

Donald Trump: Nu as vrea ca Albert Einstein sa imi fie pilot. Prefer pilotii profesionisti

Presedintele american Donald Trump sugereaza, intr-o postare pe twitter, ca procesul de informatizare excesiva a avioanelor si, implicit, de reducerea a rolului pe care il joaca pilotii in manevrarea apartelor de zbor in favoarea IT-stilor ar fi cauza unor accidente. in context, liderul de la Casa Alba comenteaza ca nu ar avea curajul sa zboare cu un avion pilotat de Einstein si ca prefera pilotii profesionisti.

TEORIA CONSPIRATIEI?! Donald Trump ar fi aparut in public alaturi de o DUBLURA a sotiei sale, si nu de Melania

Avalansa de suspiciuni peste ocean! Donald Trump s-ar fi afisat in public alaturi de o dublura a sotiei sale, si nu de Melania Trump, sustin internautii, alimentand teorii ale conspiratiei vechi de decenii,.

Donald Trump, dispus la noi DISCUTII cu Kim Jong-un in ciuda unor informatii INCRIMINATORII la adresa acestuia

Presedintele Donald Trump este deschis unei a treia intalniri cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, insa va trebui sa treaca ceva timp inainte ca acest lucru sa se intample, a declarat John Bolton, consilierul.

Donald Trump a prezentat proiectul de buget, dar opozitia democrata il contesta

Presedintele SUA, Donald Trump, a prezentat, luni, un proiect de buget care prevede cresterea fondurilor militare si 8,6 miliarde de dolari pentru finantarea proiectului zidului la frontiera cu Mexicul, dar planul bugetar a fost criticat deja de majoritatea democrata din Camera Reprezentantilor, potrivit Mediafax.

SCANDAL total la Casa Alba! Donald Trump a ajuns sa se afiseze cu sosia Melaniei (FOTO)

Teoria conspiratiei la Casa Alba. Internautii spun ca Melania Trump este des inlocuita in vizitele la care participa alaturi de Donald Trump de catre sosia sa. Spre exemplu, acestia spun ca dublura.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )